Slavna manekenka Naomi Kembel (51) je pre nešto više od dva meseca na društvenim mrežama otkrila da je postala majka po prvi put.

Ona je sredinom maja na svom Instagram profilu objavila fotografiju dečjih stopala na svom dlanu, uz koju je dodala emotivan opis.

- Prekrasni mali blagoslov odabrao je mene za svoju mamu. Počašćena sam što imam ovu nežnu dušu u svom životu, doživotnu sponu koja nas veže i to je nemoguće opisati rečima, moj anđele. Nema veće ljubavi, napisala je ona ispod objave.

Naomini prijatelji ispričali su za britanski portal da je njenu ćerku na svet donela "surogat-majka". Tu teoriju dokazuje i činjenica da je Kembel viđena u Njujorku bez trudničkog stomaka tri nedelje pre rođenja bebe.

naomi kembel, paparaco
Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Izvor blizak manekenki ispričao je za američki časopis da je manekenka priželjkivala dete više od deset godina.

Od tada se Naomi retko pojavljuje u javnosti, ali nedavno su je paparaci snimili u Zapadnom Holivudu dok je bez ćerke išla na čas pilatesa.

Bivša manekenka pokazala je skladnu figuru u sportskoj odevnoj kombinaciji. Odlučila se za kratke crne helanke koje je uparila sa bež "oversize" majicom i patikama sa debelim đonom.

Uz sportski stajling je pomalo neočekivano iskombinovala luksuznu crnu Fendi torbu čija je cea i preko 3.000 dolara. Lice je sakrila velikim sunčanim naočarima, a kosu je uvila u lagane i opuštene talase.

P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Naomi Kembel