Nakon što su holivudske zvezde poput Danijela Krejga, Edvarda Nortona, Kejt Hadson boravile u Beogradu radi snimanja filma, u srpsku prestonicu stižu nove zvezde.

Naime, kako prenose domaći mediji, Beograd bi uskoro trebalo da posete čuveni glumac Silvester Stalone i manekenka Naomi Kembel, koja je već u srpskoj prestonici boravila pre četiri godine.

- Iako Stalone i Naomi ne dolaze u Beograd istim povodom, oboje će imati isti prijem. Sve se sprema u strogoj tajnosti, boraviće u jednom luksuznom hotelu, a sa sobom će imati i obezbeđenje tokom boravka u našoj prestonici. Ona dolazi 16. septembra, a on stiže u oktobru - ističe izvor upućen u doček, piše Blic.

Privrednik Andreja Kesić objasnio je koji je razlog posete Naoim Kembel, ali i da svetski top model dolazi u pratnji bliskog prijatelja Marka Bizaria koji ima planove da investrira u Srbiji.

naomi kembel
Shutterstock 

- Marko Bizari izvršni direktor brenda dolazi na pregovore o otvaranju njihovog brenda u Beogradu. Najverovatnije će to biti u jednom novootvorenom eksluzivnom tržnom centru. Njegova veoma dobra prijateljica je Naomi koja će doći sa njim kako bi posetila Beograd. Biće u Evropi 16. septembra jer joj Engleska kraljica dodeljuje posebno priznanje. Biće podrška na putu i uživaće na novoj destinaciji, jer su čuli sjajne vesti o našem gradu - izjavio je Kesić za, a potom dodao da je Đuzepe Ciprijani bio oduševljen Beogradom i da se finalni odgovori o pregovorima u investiranje u Srbiji očekuju u narednim nedeljama. Ono što je interesanto, Ćiprijani je u nedelju otvorio hotel u Njujorku, a njegov gost je bio najbolji srpski teniser.

Sa druge strane Stalone stiže nešto kasnije.

- S obzirom na to da je navikao da ga horde obožavaoca prati gde god se pojavi, Stalone je tražio da što neprimetnije dođe u Beograd, te da ima lično obezbeđenje i vozača ukoliko odluči da poseti neki restoran ili prošeta gradom. Tražio je naravno i luksuzan smeštaj, gde će biti odvojen od drugih gostiju, kako bi neometano mogao da izlazi i u ulazi u hotel. On će biti specijalni gost jednog sportskog takmičenja.

silvester stalone
PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

S druge strane Naomi je još 2017. godine boravila u Beogradu, kada je bila specijalna gošća na jednom glamuroznom događaju, ali se tada zadržala svega jedan dan u našoj prestonici. Kako bi Naomi i Stalone stekli što bolji utisak o našoj zemlji, a i prestonici svi rade ne tome da se ovde osećaju kao kod kuće.

Tokom prve posete Beogradu, obezbeđenje Naomi Kembel bila je jedna agencija iz Novog Sada, a njihov direktor otkrio je kakva je čuvena manekenka uživo.

- Utisci njene posete su veoma pozitivni. Došla je u pratnji menadžera, frizera, šminkera i čoveka koji je zadužen zadnjih 10 godina za njenu bezbednost, Andree, bivšeg vojnika, pripadnika italijanskih specijalnih jedinica. Jedan veliki šmeker i profesionalac. Sve u svemu, profesionalan tim koji je zajedno sa nama doprineo da sve prođe bez greške - rekao je tada Dragan Lekić koji je vodio njene obezbeđenje, pa dodao:

- Naomi je najlepša žena na svetu, uživo izgleda kao i na televiziji, brine o svom medijskom izgledu i ništa ne prepušta slučaju.