Glumac Silvester Stalone danas slavi 75. rođendan, a od 1997. godine u trećem braku s 52-ogodišnjom Dženifer Flovin s kojom ima tri ćerke koje su porasle u prave lepotice. Sistin, Skarlet i Sofija postaju i same sve veće zvezde zbog slavnog tate.

Inače, Stalone je u braku s prvom suprugom Sašom Čak dobio i dva sina, Serdža i Sejdža. Sejdž je preminuo 2012. godine od posledica srčanog udara uzrokovanog aterosklerozom, a sa drugim sinom nije u dobrim odnosima već godinama.

Od Saše se razveo 1985. godine nakon 11 godina braka, da bi već iste godine uplovio u novi brak s legendarnom glumicom Bridžit Nilsen.

silvester stalone
Shutterstock 

Radilo se o jednom od "it" parova onog doba, ali brak je potrajao svega 2 godine te su paparaci i mediji pratili svaki njihov korak. Kasnije je Bridžit ispričala tabloidima ne tako laskavu informaciju o tome kakav je Stalone u krevetu. Iako nikada nije komentarisao napise, sigurno mu nije bilo drago da ih čuje.

 "Nije bio dobar ni u krevetu! Bio je poput zečića", iskreno je priznala, a otkrila je i kako se Stalone u potpunosti promenio samo dan nakon venčanja te kako je život s njim bio grozan, jer ju je tretirao kao svoje vlasništvo.

Ni s Dženifer sa kojom je i danas nije imao mirne početke. Kad su se upoznali u ranim 90-ima, u njihovom odnosu se odvijala prava drama.

Stalone je bio veren za modela Dženis Dikinson, pa s Dženifer koju je zatim ostavio putem FedEx-a kada je Dikinson rodila njihovu ćerku u februaru 1994. godine. Malena je dobila njegovo prezime, a onda je otkriveno kako on nije pravi otac. 

silvester stalone
GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ćeka holivudske legende 22-godišnja Sistin snimljena je nedavno u tokom izlaska u Zapadnom Holivudu gde je mamila poglede u elegantnoj nude-braonkastoj haljini s prorezom koji je otkrivao njene vitke noge. 

Sistin je na filmskom platnu debitovala 2019. godine u hororu "47 metara pod morem", a ove godine snimila je i film "Ponoć u Switchgrassu".

cerka sivestera stalonea sistin
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Danas je Stalone uzorni porodični čovek, a puno se pisalo i o njegovim estetskim korekcijama zbog kojih mu lice danas izgleda prilično izobličeno, a protiv zahvata nema ništa protiv ni njegova supruga koja izgleda mlađe nego što jeste.

Svi se iskreno nadaju da njegove ćerke neće krenuti očevim stopama kada su u pitanju plastične operacije i da će botoskom upropastiti svoju prirodnu lepotu. Voše fotografije lepe Sistin pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/instagram Sistin Stalone, ćerka Silvestera Stalonea