Kada vam je tata jedan od najvećih akcionih junaka svih vremena, nije iznenađujuće ako vam se javi želja da krenete njegovim stopama.

Međutim, u ovom slučaju, rečenica da "ni malo ne ličite na njega" najveći je kompliment koji ste mogli dobiti, pogotovo ako se uzme u obzir da je reč o glumačkoj legendi Silvesteru Staloneu, o kom se poslednjih godina više priča zbog lica uništenog botoksom i bespotrebnim operacijama, nego zbog sjajnih uloga i neospornog talenta.

silvester stalone unistio je lice botoksom
Maciel-Ngre / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ćerka holivudske legende, 22-godišnja Sistin snimljena je nedavno tokom izlaska u Zapadnom Holivudu gde je mamila poglede u elegantnoj nude-braonkastoj haljini s prorezom koji je otkrivao njene vitke noge.

sistin stalone cerka glumca silvestera stalonea
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iskombinovala ju je sa jednostavnim crnim sandalama i torbicom iste boje, a kosu je pustila i našminkala se, zbog čega su svi komentarisali da je slika i prilika svoje majke, nekadašnje manekenke Dženifer Flavin koja je od Stalonea mlađa 22 godine.

sistin stalone cerka silvestera stalonea
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Srećom, majčine gene nasledile su i njihove druge dve ćerke Skarlet (19) i Sofija (24), a i Flavin u 53. godini izgleda dosta mlađe, i daleko je umerenija u operacijama od slavnog muža. Sa druge strane, često se navodilo da legendarni glumac ima problem sa starenjem, te da pokušava da "drži korak" sa 22 godine mlađom suprugom. Međutim, njegovo lice danas je potpuno izobličeno.

silvester stalone i njegova 22 godine mladja supruga dzenifer flavin
Shutterstock 

Silvester i Dženifer su u braku su od 1997. godine, a on je pre nje bio oženjen za Sašu Czack i Bridžit Nilsen.

Inače, Sistin je na filmskom platnu debitovala 2019. godine u hororu "47 metara pod morem", a ove godine snimila je i film "Ponoć u Switchgrassu".

Izvori kažu da je veoma talentovana, a pored lepote koja je krasi, ne sumnjamo da će se tek pokazati u svetu filmske umetnosti.

Još Sistininih izdanja pogledajte u galeriji ispod i procenite da li su u pravu oni koji tvrde da je izgledom ista majka ili pak ipak liči i na Stalonea:

printscreen/instagram Sistin Stalone, ćerka Silvestera Stalonea