Kejti Prajs poznata je po svom skandaloznom ponašanju i učestvovanju u rijaliti programima, ali ono po čemu je napoznatija su definitivno plastične operacije koje su dovele do toga da nije ni nalik lepotici kakva je nakad bila.

Ipak, Kejti nema nameru da stane sa zahvatima te je sada otišla u Tursku ne bi li uspela da ispravi greške doktora, a sve to je rešila da snimi i sve objavi na svom Jutjub kanalu.

Ovog puta se Kejti u Tursku zaputila na liposukciju, lifting očiju i usana, liposukciju područja ispod brade i ubrizgavanje sala u zadnjicu. Zvezda danas, kako i sama priznaje, izgleda neprepoznatljivo i zastrašujuće.

- Ovo je pakao, bilo je jezivo. Kad je sve bilo gotovo pomislila sam da izgledam kao čudovište iz horor filma. Bila sam uverena da ću da umrem ili da ću na kraju izgledati kao neka jeziva lutka. Probudila sam se puna rupa i šavova na telu. Samo hoću staru Kejti nazad - kaže ona za "The Sun".

Kejti je u više navrata govorila da više ni sama ne zna koliko je zahvata imala. Samo operacija grudi imala je "oko 12", a kaže da botoks više nema nikakvog efekta na nju jer ga je toliko često koristila do svoje 30. godine.

Estetski zahvati su Kejti oterali u patologiju, ali i ogromne dugove, a od njene prirodne lepote nije ostao ni trag.

Prvi zahvat uradila je sa 19 godina kada je povećala grudi, a od tada se nije zaustavila. Podrvrgla se brazilskom podizanju zadnjice, liposukciji stomaka, povećanju usana, jagodica, botoks tretmanima, fejs liftingu, a strani mediji prenose da je operisala i nos...

Stručnjaci tvrde da nema onoga što starleta na svom telu nije korigovala.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kejti Prajs

Proslavila se 1996. godina, kada se pojavljivala u tabloidima i krasila magazine poput "Playboy-a", a tada još uvek nije otkrila čari plastične hirurgije.

Sa duplerica u muškim magazinama preselila se u rijaliti emisije, a u jednom od njih upoznala je i muzičara Pitera Andrea, za kog se kasnije i udala.

Par je stao na ludi kamen 2005, a pokrenuli su zajednički rijaliti šou u kom su javnosti predstavili većinu svoje intime - ljubav, svađe, rođenje dece, gubitak bebe, ali i razvod koji je usledio posle četiri godine braka.

kejti prajs posle operacija
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Od tada Kejti je započela burno razdoblje svog života u kome je menjala partnere kao čarape... udavala se i razvodila još dva puta. Iz tri braka ima ukupno petoro dece.

U decembru 2019. Kejti je proglasila i bankrot, uspevši da potroši neverovatno bogatstvo od 45 miliona funti. Kejti je trenutno spala samo na prihode od sopstvenog televizijskog šoua "My Crazy Life" i reklamiranja brendova na Instagramu, ali njeni troškovi i stil života uveliko nadmašuju ono što zaradi.

kejti prajs danas
Youtube