Bivša učesnica rijalitija i engleska starleta Kejti Prajs (42) poznata je po razuzdanom privatnom životu, golišavim fotografijama i brojnim plastičnim operacijama. Kejti ne prestaje da šokira javnost, a ovog puta našla se u stranim medijima zbog novog problema.

Naime, poznata starleta je proglasila bankrot 2019. godine sa dugovima od oko 2,1 miliona funti, a sada je taj dug narastao na 3,2 miliona funti.

Kejti je trenutno spala samo na prihode od sopstvenog televizijskog šoua "My Crazy Life" i reklamiranja brendova na Instagramu, ali njeni troškovi i stil života uveliko nadmašuju ono što zaradi. Računovođe su sada razotkrile pravi obim njenih dugova. Kažu da je uzela 154.423 funti iz kase njene firme koja se bavi prodajom kozmetike i parfema.

Kompaniji "Jodan Trading" Kejti duguje 267.769 funti, a oni pokušavaju da izmire svoja potraživanja prema njoj.

- Obavešteni smo da poverilac koji je u stečaju duguje približno 3.2 miliona funti - rekli su iz kompanije, a zatim se oglasio njen PR menadžer.

- Kejti nastavlja blisko da sarađuje sa svojim poveriocima na rešavanju bankrota. I dalje je posvećena postizanju pozitivnog ishoda za sve umešane - rekao je njen menadžer.

kejti prajs
Instagram 

Podsetimo, nakon što je proglasila bankrot u decembru 2019, Kejti je trebalo da plaća 12.000 funti svojim poveriocima nakon sklapanja pojedinačnog dobrovoljnog ugovora, ali to nije uspela.

Rijaliti zvezda je prvo uspela da izbegne bankrot početkom avgusta 2019, ali joj je dato samo 12 nedelja da spreči finansijsku propast, što ona nije učinila.

Navodno je njen poslednji suprug Kiran najviše doprineo krahu; kada je otplatila njegov dug sa kreditne kartice zapala je ozbiljne finansijske probleme. Izvori bliski rijaliti zvezdi ističu da je tek nedavno shvatila da ju je zaljubljenost u pogrešne muškarce bez novca uništila.

Podsetimo, Kejti i Kiran venčali su se 2013. godine nakon samo dva meseca veze. To je bio njen treći brak, a pre njega rekla je da Aleksu Ridu i Piteru Andreu. Sreća s Kiranom nije dugo trajala jer je Kejti otkrila kako ju je varao s njihovom dadiljom. To nije bila jedina prevara u njihovom braku već se posle nanizalo još nekoliko ljubavnica stripera.

Kejti Prajs
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Od skoro se u medijima šuška da je ova 42-godišnjakinja u drugom stanju, sa svojim novim dečkom Karlom Vudom. 

Poznata starleta već ima petoro dece iz predhodnih veza i brakova. Džuniora (15) i Princes (13) koje je dobila sa Piterom Andreom, Džeta (7) i Bani (6) iz braka sa Kiranom Hajlerom, i najstarijeg Harvija (18) iz veze sa Dvajtom Jorkom.