Starleta i rijaliti zvezda Kejti Prajs poznata je po razuzdanom privatnom životu, golišavim fotografijama i brojnim plastičnim operacijama. Kejti bukvalno na svakih par meseci ide po nož, a otišla je do te mere da je promenila lični opis.

Estetski zahvati su Kejti oterali u patologiju, ali i ogromne dugove, a od njene prirodne lepote nije ostao ni trag.

Proslavila se 1996. godina, kada se pojavljivala u tabloidima i krasila magazine poput "Playboy-a", a tada još uvek nije otkrila čari plastične hirurgije. Sa duplerica u muškim magazinama preselila se u rijaliti emisije, a u jednom od njih upoznala je i muzičara Pitera Andrea, za kog se kasnije i udala.

kejti prajs plasticne operacije bankrot
Shutterstock 

Par je stao na ludi kamen 2005, a pokrenuli su zajednički rijaliti šou u kom su javnosti predstavili većinu svoje intime - ljubav, svađe, rođenje dece, gubitak bebe, ali i razvod koji je usledio posle četiri godine braka.

kejti prajs plasticne operacije bankrot
Instagram 

Od tada Kejti je započela burno razdoblje svog života u kome je menjala partnere kao čarape... udavala se i razvodila još dva puta. Iz tri braka ima ukupno petoro dece. Pored turbulentnog ljubanog života, Kejti javnost redovno šokira plastičnim operacijama, a na društvenim mrežama je čak objavljivala video snimke sa hirurškog stola što je zgrozilo mnoge.

kejti prajs plasticne operacije bankrot
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Prvi zahvat uradila je sa 19 godina kada je povećala grudi, a od tada se nije zaustavila. Podrvrgla se brazilskom podizanju zadnjice, liposukciji stomaka, povećanju usana, jagodica, botoks tretmanima, fejs liftingu, a strani mediji prenose da je operisala i nos... Stručnjaci tvrde da nema onoga što starleta na svom telu nije korigovala.

Kada uporedite njene današnje fotografije sa onima sa početka karijere Kejti je neprepoznatljiva, ali bukvalno.

kejti prajs plasticne operacije bankrot
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U decembru 2019. Kejti je proglasila i bankrot, uspevši da potroši neverovatno bogatstvo od 45 miliona funti. Kejti je trenutno spala samo na prihode od sopstvenog televizijskog šoua "My Crazy Life" i reklamiranja brendova na Instagramu, ali njeni troškovi i stil života uveliko nadmašuju ono što zaradi.

Navodno je njen poslednji suprug Kiran najviše doprineo krahu; kada je otplatila njegov dug sa kreditne kartice zapala je ozbiljne finansijske probleme. Izvori bliski rijaliti zvezdi ističu da je tek nedavno shvatila da ju je zaljubljenost u pogrešne muškarce bez novca uništila. Pogledajte u galeriji sve njene transformacije od početka karijere:

Youtube, Shutterstock Poznata starleta i rijaliti zvezda promenila lični opis

 Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas