Kejti Prajs sa razlogom nosi titulu "kraljice skandala". Poznata po brojnim estetskim oepracijama i više nego nestabillnim ljubavnim pričama, starleta je po xY put pomerila granice bizarnog.

Naime, pre samo mesec dana se razvela od stripera Kirena Hailera, nakon pet godina braka, a sada je objavila da je ponovo verena. Kako je preneo The Sun, nekadašnja manekenka rekla je "Da" svom 11 godina mlađem dečku Karlu Vudsu.

Ovo je osmi put da je Kejti verena, a ako se zaista venčaju, biće joj četvrti muž.

kejti prajs
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Katie je jako zaljubljena u Karla i uzbuđena je zbog novog koraka u njihovoj vezi. Ona je istinski romantik i misli da je konačno pronašla onog pravog", rekao je izvor za The Sun. 

Par je pozirao za OK! Magazine, a na naslovnici se jasno vidi ogroman dijamant na levoj ruci. Karl je navodno sam dizajnirao prsten, a starleta je u opisu potvrdila da je ponovo verena.

U proteklom periodu, u medijima se uglavnom pisalo o finansijskoj propasti Prajsove, jer je uglavnom finansirala sve svoje muževe i momke, a spominjalo se i da je trudna sa novim dečkom, što bi joj bilo šesto dete. Međutim, te informacije nisu potvrđene do sad, a Kejti na novoj fotografiji ima potpuno ravan stomak. 

Takođe, starleta je nebrojeno puta bila tema tabloida zbog plastičnih operacija kojima je sebe dovela do neprepoznatljivosti. 

Još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod: 

Youtube, Shutterstock Poznata starleta i rijaliti zvezda promenila lični opis