Naomi Kembel nedavno je iznenadila svet vešću da j postala mama u 51. godini, a sada su je paparaci prvi put uslikali u šetnji sa ćerkom.

Ponosna majka bebi se sve vreme osmehivala gurajući kolica, u beloj košulji i sa kačketom, a pogled je skrivala crnim naočarima za sunce.

Devojčicin identitet i dalje vešto skriva od znatiželjnih pogleda, ali prizor s njujorških ulica svakako je privukao veliku pažnju javnosti, pošto su paparaco fotografije obišle svet.

Podsetimo, Naomi je ovo prvi put u ulozi majke. Svoj 51. rođendan proslavila je zato u najlepšem društvu kom se dugo nadala. Ime, kao i devojčicino lice, javnosti još nije otkrivala.

naomi kembel u setnji sa cerkom
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

– Divan mali blagoslov izabrao je mene, da joj budem majka. Toliko sam počastvovana što imam ovu nežnu dušu u svom životu. Ne postoje reči kojima bih opisala vezu koju sada delim sa mojim anđelom.

Nema veće ljubavi od ove – poručila je bila Naomi putem Instagrama u prvim danima majčinstva.

Još uvek nije poznato da li je Naomi usvojila bebu ili je na svet donela surogat majka, ali jedno je sigurno - nema ni naznaka da je ona bila trudna.

Podsetimo, u maju 2017. godine, Kembel je izjavila za magazin "Evening Standard" da razmišlja o tome da postane mama, ali nije u žurbi da se to desi u odrešeno vreme.

"Sada kad je nauka napredovala, mislim da mogu da uradim to kada hoću", rekla je. Dve godine kasnije, izjavila je da još nije spremna za bebu, ali da će videti "šta joj univerzum sprema".

Kith for Calvin Klein via Bestimage / Bestimage / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Naomi Kembel