Jeste da "novac radi svoje" i da nije teško dobro izgledati ako imaš sredstva za "održavanje", ali na Dženifer Flejvin vide se godine treninga i vođenja računa o svom izgledu.

Bivša manekenka je odlučna da zadrži svoju vitku liniju i u pedesetim. Iako je cela porodica Stalone poznata po tome da izuzetno vode računa o ishrani, te da najmanje 2 sata dnevno provode vežbajući, Dženifer je ovaj zadatak shvatila ozbiljno, što se može i videti na njoj. Dženifer je više o tome pričala za strane medije:

"Obožavam da trčim ili da šetam po komšiluku rano ujutru dok svi spavaju, ili kada su deca u školi. Povremeno radim sa trenerom u teretani ili dižem tegove kod kuće. Znam da je to veoma važno za moje kosti."

vitko telo dzenifer flejvin
screenshoot/instagram 

Dženifer mnogo vodi računa o tome da sebi obezbedi dovoljno sati sna kako bi izgledala sveže, a osećala se odmorno.

"Znam da je 8 sati sna u današnje vreme izazov. Ali spavajte koliko god da možete. Ja svaki dan izdvojim 30 minuta da nešto pročitam ili jednostavno slušam muziku. Ponekad je dovoljno samo da sednete i malo se presaberete."

dzenifer flavin i silvester stalone
screenshoot/instagram 

Ono što najviše pije jeste najzdravije piće, a to je voda.

"Voda je glavna u našoj kući. Svi hodamo okolo noseći flaše sa vodom. Pogotovo tokom leta. Ja imam običaj da sipam veliku čašu vode i pijuckam je lagano dok hodam kroz kuću."

Pored treninga, velikih količina vode koje pije svakodnevne, bivša manekenka veoma brine i o nezi kože.

"Gde god da idem uvek nosim kremu za štitu od sunca. Želim da budem sigurna da sam zaštićena!"

U galeriji pogledajte vitku liniju žene zvezde Silvestera Stalonea:

screenshoot/instagram Supruga Silvesetra Stalonea, Dženifer Flejvin