Popularna glumica Jelena Gavrilović je veoma posvećena zdravom načinu života, a pored zdrave ishrane, vredno vežba kako bi bila u top formi.

"Planiranom ishranom i uz vrlo malo vežbanja možete da postignete čudo za svoje telo", rekla je glumica za medije svojevremeno.

Nedavno vratila sa letovanja iz Grčke, pa se nakon nekoliko dana odmora vratila redovnom vežbanju u teretani, a pratiocima na Instagramu pohvalila se sjajnim rezultatima.

jelena gavrilovic o treniranju
screenshoot/instagram 

Da je i te kako posvećena treninzima, pokazuju i snimci i fotografije iz teretane koje je podelila na storiju, a na kojima se vidi koliko je disciplinovana.

"6 kilograma sam smršala, pa sad ti vidi da li ćeš da treniraš", poručila je Jelena u video snimku iz teretane na storiju.

jelena gavrilovic o vezbanju
screenshoot/instagram 

Jelena je pre dve godine u intervjuu za Stil otkrila tajnu svoje savršene linije.

"Ključ je u treninzima i hrani. Trudim se da jedem namirnice organskog porekla, a izbegavam industrijski prerađene stvari. Volim i slatkiše i kada ih jedem, to je organsko ili domaće napravljeno. S vremena na vreme imam svoje režime detoksikacije. Nažalost, naučila sam da hleb nije naš prijatelj. Mislim da svako mora da pronađe ono što njemu odgovara. Ne valja jesti uveče posle 7,8 skoro ništa, treba piti puno tečnosti i izbaciti hleb. Samo te tri stvari ko god da pokuša da primeni skinuće u startu već 6 kilograma", objašnjava Jelena.

jelena gavrilovic o vezbanju u teretani
screenshoot/instagram 

Tokom godina i godina redovne fizičke aktivnosti, Jelena je posebno zavolela jednu vežbu, a sto je svojevremeno otkrila za "Kurir Stil":

"Radim plank svaki drugi dan ujutru, minimalno tri puta nedeljno. U teretanu idem najčešće oko 12 sati jer tada niko ne vežba, pa sam sama, čudno vreme", istakla je glumica.