Iako je prošlo samo šest meseci od kako je na svet donela sina Bogdana zgodna glumica Jelisaveta Orašanin izgleda besprekorno i svoju liniju je dovela do savršenstva.

Kako joj to polazi za rukom i kako da i druge žene ostvare ovaj cilj, otkrivaju fitnes saveti kojih se glumica strogo pridržava.

Naime, Jelisaveta verno prati zdravi meni koji joj je nutricionistkinja odredila, izgubila je sve kilograme koje je u trudnoći nabacila, a da bi ostala u top formi, glumica vredno vežba.

jelisaveta orasanin ishrana
Instagram 

Ona je kao fizičku aktivnost odabrala reformer pilates, koji savršeno oblikuje telo, potpomaže koncentraciju, topi kilograme, ali i uspostavlja unutrašnji balans, što je glumici, koja u poslednje vreme vrlo malo spava, preko potrebno.

Ova vrsta pilatesa predstavlja trening koji podjednako opterećuje obe strane tela i celokupne muskulature, čime se kalorije brže tope, a telo savršenije odlikuje.

Ukoliko želite da i vi postignete savršenu liniju kao Jelisaveta počnite što pre da praktikujete njenu fitnes rutinu, a rezultati sigurno neće izostati.

jelisaveta orasanin vezbanje
Instagram