Glumica Jelisaveta Orašanin danas sa svojim suprugom Teodosićem proslavlja 4 godine braka. Njihov bračni život počeo je 25. jula 2017. godine u kom su dobili dvoje dece.

Kao kruna Jelisavetine i Miloševe ljubavi u februaru 2019. godine na svet je stigla ćerka Petra, a pre nepunih šest meseci i sin Bogdan.

Još od kada je odjeknula vest da će poznati par stati „na ludi kamen“ Jelisaveta i Teo praćeni su budnim okom javnosti. Naime, Jelisaveta je povodom četiri godine braka okačila fotografiju na kojoj ona i Teodosić šetaju zajedno zagrljeni, a komentari čestitki su se samo nizali.

"Srećna godišnjica", "Da ostarite zajedno..", a komentar "Jako ste slatki" napisala je dobra prijateljica manekenka Sofija Milošević.

Par se upoznao dok je Miloš još igrao u Rusiji.

‒ Upoznali su se na Teovo insistiranje preko zajedničke drugarice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji živi u Rusiji ‒ rekao je tada izvor blizak paru i dodao "Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada ju je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula" - otkrio je tada izvor.

Porodica Teodosić trenutno živi u Bolonji, gde Miloš nastupa za Košarkaški klub „Virtus“, dok je svaki slobodan trenutak rezervisan za dolazak u Beograd. Oni koji ih dobro poznaju reći će vam da su jedno u drugo zaljubljeni kao prvog dana.

Instagram, Screenshot/Instagram Jelisaveta Orašanin fotografije