Pop zvezda se nakon potresnog svedočenja na sudu oglasila na Instagramu gde se obratila svojim pratiocima i izvinila im se što je od njih dosad skrivala istinu.

„Želim da vam otkrijem malu tajnu… Verujem da svi mi želimo život iz bajke i po mojim objavama… činilo se da je moj život prilično savršen… Mislim da je to nešto čemu svi težimo! To je bila jedna od najboljih osobina moje majke… Bez obzira na to koliko je bio us*an dan kad sam bila mlađa, zbog mene i moje braće i sestara uvek se pretvarala da je sve u redu“, započela je Britni uz citat o bajkama uz koji je kao autor naveden Albert Ajnštajn.

britni spirs, paparaco
Wagner AZ / BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Skrećem pažnju na ovo jer ne želim da ljudi misle da je moj život savršen jer to definitivno uopšte nije. I ako ste pročitali bilo šta o meni u vestima ove nedelje… Očito sada stvarno znate da nije savršen. Izvinjavam se što sam se pretvarala da sam dobro protekle dve godine. Učinila sam to zbog svog ponosa i bilo mi je neprijatno da podelim šta mi se događa. Ali iskreno, ko ionako ne želi da ima zabavan Instagram?

Verovali ili ne, pretvaranje da sam dobro zapravo je pomoglo. Pa sam odlučila da objavim ovaj citat danas, jer, kako kažu, ako prolazite kroz pakao… Instagram je za mene bio kul mesto na kom sam mogla da delim svoje prisustvo i postojanje. Mesto na kom sam se osećala kao da vredim, uprkos onome što sam proživljavala… I hej, uspelo je. Pa sam odlučila da čitam još bajki“, zaključila je Britni.

Njena objava je za samo nekoliko sati prikupila preko milion lajkova i mnoštvo komentara podrške.

Podsetimo, Britni Spirs je poslednjih 13 godina pod konzervatorskim nadzorom, ona nema kontrolu nad bilo čime u svom životu, niti da o starateljstvu govori u javnosti. Britni danas ima 39. godina i nema većinu normalnih ljudskih prava u 21. veku.