Jelisaveta Orašanin se posle skoro godinu dana vratila u Beogradu.

Poznata glumica vratila se svojim poslovnim obavezama, pa je tako u utorak posle dužeg vremena  ponovo zaigrala u hit-predstavi „Hotel 88“. Njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić još je u Italiji, dok je Jelisaveta sa ćerkom Petrom i sinom Bogdanom došla na Dorćol.

Mladoj glumici pomaže prodica oko dece, te tako ona svaki slobodan trenutak za uživanje sa prijateljima, a fotografija koju je objavila pre nekoliko dana izazvala je lavinu komentara.

Jelisaveta je nedavno pokazala savršenu liniju, koju je vratila samo četiri meseca od porođaja, a pored toga predstavila je i svoju, dve godine stariju sestru Milicu, inače, uspešnog stomatologa. Svi su se složili da Jelisaveta i Milica neverovatno liče, a na račun izgleda dobila su niz komplimenata.

Milica Orašanin je sestri najveća podrška. Posle oba Jelisavetina porođaja bila je uz nju da joj se nađe u prvim danima sa bebom. Jelisaveta ne krije da je vezana za sestru što je jednom prilikom otkrila za domaće medije.

"Trudim se da budem što više sa sestrom jer ona mnogo radi, pa svaki slobodan trenutak provodimo zajedno. Uveče se šetamo, tu je i njen pas bez kojeg ne možemo da izađemo i trudim se da budem što više van kuće", rekla je glumica.

Sestra Jelisavete Orašanin srećno je udata i ima sina Pavla.