Influenserka Ela Dvornik, nedavno se sa porodicom preselila u svoj nov dom na moru, a sada je konačno progovorila na tu temu i otkrila kako su uspeli da priušte velelpno izdanje, ali i kakve su muke na tom putu imali.

Naime, ona je podigla kredit kako bi obezbedila krov nad glavom, te je istakla da je izjamljivanje stana plaćala više nego što sad plaća kredit koji je podigla kako bi kupila kuću na moru.

- Bizarna stvar koja mi se uvek mota po glavi je da sam u zadnjih pet, šest godina, otkad sam se vratila u Zagreb, više plaćala iznajmljivanje nego što sad plaćam kredit za kuću na moru - napisala je na Instagramu.

ela dvornik o kreditu za kucu
printscreen/instagram 

Blogerka i bivša pevačica se osvrnula i na to da je imala probleme prilikom podizanja kredita.

- Sećam se kad sam prvi put tražila kredit, pa su mi rekli da ne mogu toliko dobiti iako je rata bila manja nego što sam tada davala za stan. I mnogo ljudi tako živi celi život, drugima otplaćuju kredit, a svoj ne mogu da dobiju. Jako bizarno vreme. Ja sam se isto otelila da dobijem iako sam uredno plaćala i kreditne kartice i izjamljivanje i režije i sve ostale izdatke - napisala je Ela i dodala:

- Nisam mogla baš kuću, ali mogla sam da kupim stan bez problema. Ne bih sad imala ni lipe duga.

ela dvornik kredit za kupovinu kuce
printscreen/instagram 

Još jedna stvar koja je šokirala njene pratioce i to kada je otkrila da to što je, kako kaže, vlasnik firme sve samo ne olakšavajuća okolnost.

ela dvornik o kupovini kuce na kredit
printscreen/instagram 

 Zbog svega, kako kaže, još uvek ne može da se opusti i uživa u svom novom domu, ali verujemo da će ela ipak uspeti da ostavi po strani ružna iskustva, jer ako ništa, sada je zaista svoj na svome.