U jednom se moramo složiti - dobra frizura i makeup mogu da promene bilo koju odevnu kombinaciju, ne znam koliko "obična" ili casual bila. Međutim, nekad se jednostavno nema vremena.

To je na svojoj koži osetila i influenserka Ela Dvornik, koja je, kako je i sama istakla na mrežama, rastrzana na sto strana. Deca, selidba, posao, obaveze...

Naime, Ela i njen suprug Čarls kupili su nov stan u prelepoj Istri, a da joj pakovanje stvari u zagrebačkom stanu oduzima i mnogo vremena i strpljenja, pokazala je u više navrata.

Sada je konačno uzela za sebe zaslužen predah i odlučila da se pozabavi svojoj frizurom pre selidbe u novi dom. Transformacijom se pohvalila na Instagramu.

"Nova kuća, nova ja! Pod hitno mi treba vreme za sebe!!! Neki wellness, a do tada – petak je idealan za odlazak kod frizera", napisala je Ela uz svoju objavu.

Influenserka već neko vreme nosi dužu kosu, a sada je osvežila boju, ali i posvetlela pramenove koji joj idu uz lice. Takođe, nije mogla odoleti modernim "zavesa" šiškama, koje su takođe doprinele da izgleda svežije i mlađe.

Ova mala promena očigledno se veoma dopala i njenim pratiocima koji su je zasipali komplimentima.

"Vrh je", "Woow, predivna si", "Kakkva brutalna boja", "Prepredobro", "Boja je predivna", "Ženo, ovo ti stoji za 10", "Super frizura", "Koliko si ti lepa", samo su od neki od komentara.

Iako smo od Ele navikli da često menja imidž i frizure, izgleda da joj se "ginger faza" veoma dopada. Uostalom, crveni i riđi tonovi hit su ove godine, kao i lepršave frizure inspirisane sedamdesetim, sa "zavesicama" i talasima, a Ela je poznata kao neko ko i te kako prati trendove.

Do sada je bila plava, siva, menjala svakave frizure, ali pratioci se slažu u jednom - harizmatičnoj Eli sve dobro stoji, te ne čudi što je inspiracija mnogima.