Od kako nas je prolećno sunce ugrejalo, ne prestajemo da se radujemo smišljanju zabavnih i razigranih kombinacija koje nam instant podižu raspoloženje. Osim različitih modnih kombinacija, s proleća želimo i malu promenu u frizuri. Zapravo, volele bismo da nam je svaki dan lepa i stilizovana kosa, a to je sa ovim trendom svakako moguće!

U pitanju su "curtain bangs" ili "zavesa" šiške koje su odličan izbor za one malo manje hrabre, koji ne žele drastičnu promenu u frizuri već samo malo prolećno osveženje. Budući da su pred nama sve lepši i topliji dani, ovakve šiške će se odlično slagati uz sve modne kombinacije.

Kao što smo napomenuli, nije potrebna drastična promena. Ukoliko već nemate šiške, a želite ih, za ovu frizuru je potrebno prve pramenove skratiti do željene dužine. Kasnije ih je veoma lako stilizovati jer je potrebno samo nekoliko povlačenja četkom na gore i sa strana kako biste dobili taj bujan volumen pri samom korenu kose

Takođe, ove zavesa šiške se odlično uklapaju i uz messy lokne, niske ili visoke punđe jer celokupnom licu daju poseban izgled.
Takođe, sama frizura sjajno funkcioniše i ako pridodate aksesoare za kosu, kao što su rajfovi, šnale i marame koje će u potpunosti zaokružiti priču i učiniti vas da izgledate stilizovano od glave do pete.

Ukoliko vam je potrebno malo svežine i promene, toplo vam preporučujemo da se ne ustručavate da ošišate ove zavodljive šiške u koje ćete se zaljubiti istoga trena.

U videu ispod možete pogledati kako da na najlakši način stilizujete popularne "zavesa šiške".