Oduvek ste želeli šiške ali stalno odlažete promenu jer nemate hrabrosti? Ili razmišljate da skratite frizuru, ali vam se ne odvaja od duge kose? Ne brinite previše, kosa će izrasti a sveža frizura je ta promena koja vam je preko potrebna sada. Danas pričamo o čuvenom francuskom bobu.

Ova très chic frizura je zapravo vrlo trendi sada. Ali, posebna je oduvek bila zbog doze nonšalancije i spoja dečačkog stila i romantike. To je ona coolgirl frizura koju svi potajno želimo ali nemamo za nju hrabrosti. Međutim, post karantinski period vapi za promenom, a i vaši procvetali krajevi će vam biti zahvalni.

Verovali ili ne, francuski bob je frizura koja je naviše guglovana posle završetka karantina, kada su saloni ponovo otvoreni. Takođe je poznata i kao "supermodel bob" i možemo slobodno reći da je ovo frizura 2020. godine. Nju morate nositi sa samopouzdanjem. Setite se samo Vinone Rajder, Gvinet PaltroKaje Gerber. A najbolji deo je što ne zahteva puno stilizovanja. Ona treba da izgleda messy i razbarušeno, u tome je sva njena čar i lepota.

Evo malo inspiracije koja vam je potrebna da bi ste što pre posetili frizera!

1. Le French Girl bob

2. Talasasti francuski bob

3. Francuski bob sa šiškama

4. OG francuski bob

5. Kovrdžavi francuski bob

6. Messy francuski bob

7. Supermodel francuski bob

Foto: @taylorlashae