Početkom godine Jelisaveta Orašanin donela je na svet svoje drugo dete. Ubrzo nakon porođaja glumica je kratko pokomentarisala da se dobro oseća i da je sve prošlo u najboljem redu.

Glumica je mesec dana posle porođaja objavila fotografiju sa sinom Bogdanom u šetnji. Zadovoljna majka sija, što se može pimetiti na fotografiji, a pored toga, ne možemo a da ne dodamo da sjajno i izgleda.

"Svaka cast na izgledu! Strava! Wow! Srećno i cestitam!", "Top", "Bravo za figuru", samo su neki od komentara koje je izazvala slika Jelisavete Orašanin.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić su u braku od juna 2017. godine, a u februaru 2019. dobili su prvo dete - ćerku Petru, koja je rođena u Americi.

Jelisaveta je nakon prve trudnoće otkrila za domaće medije da se za potomstvo borila, jer je zbog trombofilije imala problem da ostane u drugom stanju.

Kada je odlučila da progovori o svojoj borbi, to je uradila kako bi javno ohrabrila mnoge žene, koje su odustale od borbe za majčinstvo. 

U prvoj ovogodišnjoj šetnji glumica izgleda kao zaštitno lice optimizma
Screenshot/Instagram U prvoj ovogodišnjoj šetnji glumica izgleda kao zaštitno lice optimizma

- Tokom čitave trudnoće primala sam redovnu terapiju jer mi je dijagnostikovan visok rizik na trombofiliju. Nažalost, testovi su kod nas veoma skupi, tako da se rade tek pošto žena doživi tri pobačaja. Ne volim da pričam o privatnim stvarima, ali ovo iskustvo želim da podelim upravo da bih ženama prenela poruku da ne odustaju - rekla je tada za “Story”.