Katarina Kaja Ostojić važi za jednu od najboljih pevačica na ovim prostorima. To je nebrojano puta pokazala, a zanemećete kada vidite kako izgleda njena ćerka Nikolina.

Nikolina Dragojlović (18), ćerka pevačice Kaje Ostojić, jednom prilikom je čak šarmirala Madoninog sina Roka 20). Njih dvoje su se videli u Verbijeru, odmaralištu na švajcarskim Alpima pre tri godine.

Kaja je na ovu luksuznu destinaciju tada došla sa ćerkom i prijateljicama, a samo nekoliko dana posle njih Madona je došla sa sinom Rokom, kojeg je dobila u braku sa režiserom Gajom Ričijem.

KAO DA SU SESTRE: Kajina ćerka ima 18 godina i izrasla je u takvu lepoticu da joj ni Madonin sin nije odoleo!
Instagram 

“Sedeli su jedno naspram drugog i sve vreme je gledao u njenom pravcu. Ona se stidljivo krila iza Kaje kako im se pogledi ne bi susretali. Nedugo zatim Nikolina je krenula u toalet i Roko ju je zaustavio ispred vrata u želji da se upoznaju. Nikolina ga je pozdravila, pružila mu ruku i brzo se vratila za sto”, ispričao je pre dve godine izvor “Srpskog telegrafa”.

Pevačica je ovaj put podelila na svom Instagramu sliku na kojoj pozira s ćerkom, a mnogi su se složili da izgledaju kao sestre.

KAO DA SU SESTRE: Kajina ćerka ima 18 godina i izrasla je u takvu lepoticu da joj ni Madonin sin nije odoleo!
Insatgram 

"Taj 28.8.2002.... Bila je strašna vrućina napolju, bilo je teško na svim poljima. Trebala si da se rodiš na moj rođendan 11.9., ali si poranila dve nedelje, kao što rekoh, i na tom polju beše tesko... Ali, ja sam znala da posle kiše dođe sunce...Znala sam da ćeš to biti baš ti, takva kakva jesi, kakvom se beskrajno ponosim, da ćes doći kao sunce, kao zvezda, kao nebo, kao ceo svet u mojim rukama. Nisi mogla biti bolja nego što jesi. Kao da si se rodila na jedan od najvecih hrišćanskih praznika, eto, takva si i sama", osvrnula se Kaja u avgustu prošle godine kada je ćerki čestitala punoletstvo.

Instagram Poznata pevačica Katarina Ostojić Kaja podelila je na Instagramu fotku sa ćerkom, a mnogi su se složili da izgledaju kao sestre.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.