Pored korišćenja prirodnih materijala i sa pažljivo osmišljenih modela kupaćih kostima, angažovale su i američkog fotografa Sama Damsheka, stilistkinju Viktoriju Mouru i manekenku Juliu Herz, koja lice njihove najnovije kampanje ‘’Once Upon A Time In Hollywood’’.

Wanted MO Swimwear

 MO Swimwear se od samog početka izdvojio svojim kvalitetom krojeva, ali i materijala. U skladu sa svetskim modnim trendovima, gde se sve više dizajnera okreće prirodnim i održivim materijalima, zbog očuvanja životne sredine, MO Swimwear kolekcija za sezonu leto 2020 je urađena je od trenutno najkvalitetnijih materijala za kupaće kostime na tržištu - poslednje generacije recikliranih materijala koji najmanje škode prirodi. Takođe, sve postave su izrađene od održivih i eko materijala. Vita dominira kolekcijom, koja spade u održive tkanine izrađene od econyla a zahvaljujući inovativnoj konstrukciji, ovaj materijal je dvostruko otporniji na hlor, sunce i kreme za sunčanje, samim tim ima i duži vek trajanja. To je jako važno, s obzirom da su MO Swimwear kostimi dizajnirani da se lako uklope u različite stajlinge i to ne samo na plaži.

U MO Swimwear kolekciji za leto 2020 prisutna je i svetlucava španska likra, isprepletana finim tkaninama koje su održive.

Jednodelni i dvodelni, dizajnirani tako da odgovaraju različitim ženskim figurama, MO kupaći kostimi su i ove sezone minimalistički, bez suvišnih detalja, a paleta boja je u odnosu na prošlogodišnju i intenzivnija i bogatija. Čine je mahom tropske nijanse plave, roze, zelene, bebi plave, neon narandžasta i pink, azurne, bakarne i neizbežne nijanse crne i bele boje.

Pored materijala, u cilju buđenja svesti i odgovornosti prema prirodi i pakovanje, deklaracije i nalepnice za MO Swimwear su urađeni od održivih materijala, kakav je bambusov papir.