Nemanja je upravo radeći u jednom italijanskom restoranu došao na ideju samostalnog pravljenja sveže testine, pre nešto više od godinu dana.
Kako kaže, kao i u svakom biznisu na početku je bilo teško, ali kada ste okruženi ljudima koji vas podržavaju i razumeju vašu vizu, onda sve postaje mnogo lakše. Posao mu se razviotri puta više od samog početka.
Testeninu Marco Polo prave od durum semolina brašna koje sadrži visok procenat proteina što igra veliku ulogu u teksturi paste. “Kada bojimo pastu, to su isključivo prirodne boje koje dobijamo od spanaća, cvekle, kurkume ili sipinog mastila. Jasno se razlikujemo od drugih proizvođača time što je naša testenina sveža i kao takva se dostavlja na kućnu adresu. Kvalitet nam je uvek na prvom mestu”, ističe Nemanja.
Ime brenda su dali po velikom trgovcu i istraživaču koji je iz Kine doneo testeninu i Italiju, dodaje on. “Postoje teorije da je testenina bila u Italiji još pre Marca Pola ali njegova priča je daleko interesantnija.”
U Sava Centru održana promocija knjige "Tajne zanata" Miroslava Miškovića
Viralno rumenilo košta 44€, a ne vredi ni 500 din: Ove drogerijske zamene su 10x bolje i pigmentovanije
10 situacija kada smo morali 2x da pogledamo u obuću slavnih: Kokošije kandže i danas su nešto najčudnije ikad
Elle Style Awards 2024: Počinje odbrojavanje do najvećeg modnog događaja u regionu
Ni braon ni burgundi: Ova boja haljine se bez problema uklapa u svaki dnevni stil, a mi znamo 12 najlepših