Nakon izgubljenih kilograma, Ana Nikolić izgleda nikad bolje. Pored toga što je smršala, i skinula 50 kilograma, pevačica vredno vežba, pa je tako njeno telo zategnuto zahvaljujući svakodnevnim treninzima.

Ana se trenutno nalazi na odmaru u Turskoj, a fotografije sa egzotične destinacije podelila je na svom profilu na Instagramu. Nikolićeva je objavila fotografije na kojima pozira u bikiniju, a njeno izdanje je mnoge oduševilo.

"Zgodnica", "Mačka", "Najlepša", samo neki od komentara koje je Ana dobila na račun izgleda. Pevačica je za ovo leto odabrala dvodelni kupaći kostim u animal printu koji savršeno ističe njenu vitku figuru, što možete videti u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Ana Nikolić

 Pevačica je nedavno pričala o svojoj kilaži koja je jedno vreme bila glavna tema medija.

- Da, moja kilaža je tema broj jedan zadnjih tri-četiri godine. Valjda spadam u onu grupu ljudi koji nose taj krst da je sve zanimljivo što je vezano za njih. Iskreno nisam mnogo zbog toga srećna, za moj posao je to dobro, a privatno me veoma nervira. Volela bih da sam u nekim momentima nevidljiva. Kilaža, pa kilaža. Prvo je bilo što si debela, sada ne valja što sam mršava. Nikada ništa ne valja. Kako sam smršala? Tako što sam smanjila unos kalorija za sedamdeset odsto, jedem sve, ali u veoma malim količinama, rekla je Ana tokom gostovanja u jednoj emisiji i dodala:

ana nikolic, paparaco
youtube paparazzo lov 

- Treniram mnogo, skoro svakog dana. Pijem svoje tablete za mršavljenje, to je jedini način i jedina istina za moje mršavljenje. Pre svega, odluka u glavi, jer dugo mi je trebalo da odlučim. Kada sam odlučila i presekla, onda je sve išlo svojim putem. Nije bilo lako skinuti jednu celu sebe, ali sve je stvar odluke.