"UPOZNAĆU JE SA NOVOM DEVOJKOM" Rasta otvorio dušu o Ani, ćerkici Tari i zatvoru, pa otkrio da NE NOSI NANOGICU

Stefan Đurić Rasta progovorio je o vremenu koje je proveo iza rešetaka, a potom se dotakao i nove ljubavi.

printscreen/youtube/Imperia Tv 

Nakon što je skoro četiri meseca bio u zatvoru, srpski reper Rasta pušten je na slobodu. Posvetio se muzici, a vreme najviše voli da provodi sa ćerkicom Tarom, koju je dobio u braku sa pevačicom Anom Nikolić. 

Sada nakon svega, svestan je koliko su ga koštale pogrešne odluke, ali i da je tu cenu više nego skupo platio i "otpisao dug". 

Stefan Đurić Rasta, koji je nedavno osuđen na godinu dana kućnog zatvora zbog posedovanja narkotika, otkrio je za "Blic" da je u pritvoru, u kojem je tri i po meseca, imao vremena za razmišljanje o svojim postupcima.

- Ja još uvek nemam nanogicu. Kao finalnu kaznu sam dobio nanogicu koju ću nositi godinu dana. Sada postoji proces kada se čeka da fizički ta nanogica bude stavljenja i krene mera kućnog pritvora. Nanogica je nešto što skraćuje kretanje, s tim što ću imati prilike da dolazim i radim u studiju, jer sam tu zaposlen. Direktor sam firme i držim studio. To je nešto što je moja svakodnevna obaveza i mesto gde provodim najviše vremena. Sa nanogicom ću to moći da radim, potrebno je da pošaljem zahtev i da mi nadležne institucije odobre. Imaću prilike da šetam jedno vreme i imam slobodu – kaže Rasta, koju je tri i po meseca proveo u zatvoru.

rasta
Screenshot/Instagram Svake večeri Rasta sluša radio...

- Trudio sam se da u tom periodu radim kreativne stvari i da se posvetim sebi. Uvek gledam da racionalizujem situaciju. To me je nateralo se preispitam. Gledao sam da najviše čitam i posvetim se sebi. Trenutak sreće je kada sam poslednjeg dana dobio rešenje da sam pušten iz pritvora.Sjedinio sam se sa tim svim ljudima i možda je to bio i najtužniji i najsrećniji momenat u isto vreme. Jedine posledice koje sam dobio je to što sam se ugojio 20 kilograma. Iznenadio sam se kad sam stao na vagu. Doslednost me je koštala u svemu ovome – poručuje Đurić i napominje kako je u dobrim odnosima sa bivšom suprugom Anom Nikolić.

- Meni je prva asocijacija na Anu naša ćerka Tara. Hvala bogu da imamo takav dar od boga. To nikada neće moći da pokvari naše međusobne odnose i uvek će ih održavati. Anina najveća vrlina je neko ko je iskren do besvesti, što nije dobro, tako da bih to naveo kao i manu. Nikada mi nismo bili u svađi, da bismo se mirili. Detinjast u nekim slučajevima jesam, jer tako živim i to je moj način života. Možda budem i radio pesme za Anu, zašto da ne? – otkrio je Stefan kome je ćerka centar sveta.

rasta i ana nikolic
printscreen/youtube 

-Volela je da bude u mom prostoru gde živim. Bilo je par situacija kada je sa bakom i dekom odlazila negde i uvek ih je pitala "hajde da se vratimo kući, možda će tata da dođe". Kada sam došao u dom, ne mogu da opišem koja je to bila radost i euforija. Koliko je to iz tog malog bića bila velika količina ljubavi. U sekundi mi je popravila raspoloženje. Uvek sam bio blaži roditelj, ne znači da je to uvek dobro. Prosto ja sam otac i ona je meni ćerka, slab sam na nju. Kao ženskom detetu joj ne bih preporučio da se bavi ovim poslom, ali ću uvek biti tu za nju – govori reper koji radi na novim projektima.

- Radim ceo album potpuno novoj izvođačici koja će iznenaditi publiku. Neki novi ja u ženskom maniru, sama pravi sve i komponuje. Neverovatan talenat, spretno smo je skrivali od svega. Radim i na svom albumu, to je nešto što sam doneo iz pritvora. Napisao sam 20 pesama, izabrao sam osam koje će izaći na tom projektu. Pesme su apsolutno autentične. Takođe u planu je i projekat koji će biti planiran u serijskom formatu, naći će se i mnogi ljudi iz filmskog sveta. Pritvor me je inspirisao za novu muziku koju stvaram – zaključuje Stefan Đurić Rasta.

Upoznaću Anu sa novom devojkom

Rasta je istakao da bi rado upoznao novu devojku sa Anom Nikolić.

- Ja sam zaljubljen, imam ćerku koja mi najviše na svetu znači. Pogotovo kao neko ko je sveže izašao iz pritvora i kao neko ko ima osećaj da nadoknadi svu tu ljubav. Shvatio sam koliko je ta ljubav i bezuslovna da u životu radim dobre stvari. Kada je u pitanju ljubavni život, trenutno je status kvo. Više sam se posvetio sebi i poslu. Smeo bih Anu da upoznam sa svojom novom devojkom, što da ne, u budućnosti.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši