"VEROVATNO JE IMALA SARADNIKA U TOM KRIMINALNOM DELU" Rasta konačno progovorio o tome kako mu je Ana izgrebala auto

Reper se prisetio cele situacije, ali i samog venčanja.

printscreen/youtube/Imperia Tv 

Stefan Đurić Rasta bio je ranije u braku sa Anom Nikolić, sa kojom je i dobio ćerkicu Taru, a i dan-danas se prepričava jedna od urnebesnih situacija kada je pevačica izgrebala nov reperov automobil.

Nedavno se osvrnuo upravo na to što se desilo i u razgovoru za "Kurir" objasnio kako je sve to izgledalo.

Ana je, naime, tada u spavaćici izletela iz stana i ključem izgrebala Rastin skupoceni automobil, a potom je svom prijatelju poslala audio poruku u kojoj je opisala čitav događaj. Poruka je potom procurela u javnost i o tom skandalu priča se godinama unazad.

Naravno, svi su se pitali da li je reper preslušao sporni snimak, na šta je on odgovorio potvrdno i objasnio: "Situacija je bila dosta smešna. Ja nikada neću zaboraviti, posto ja nisam bio tu uopšte, najsmešniji mi je momenat bio kad sam vratio kamere da vidim kako se to dešava. To je dosta krimi momenat."

ana nikolic rasta
printscreen/youtube 

Zatim je objasnio kako je sve izgledalo: "Ona je došla u spavaćici. Ja se nisam javljao, to je bilo dovoljno. Sela je na taksi, čak je i taksista čekao. Imala je saradnika u tom kriminalnom delu. Čak je i taksista čekao da se to desi. Gledao sam snimak, to nije trajalo ni jedan minut. Profi izvedeno, verovatno je imala iskustva pre toga. Neverovatna scena koja je meni u tom momentu bila smešna i nije bolna šteta koja je nadoknadiva", ispričao je Rasta za "Kurir".

Prisetio i dana kada su se Ana i on venčali.

"Mi smo bili u vezi koju smo dosta dobro krili, bez obzira na to što su sva svetla bila na nama i što se svaki naš korak pratio. Mi smo se samo jednog dana obukli, otišli do opštine i uradili smo to. To je bila moja vizija prave ljubavi, tu ne mora da bude mnogo ljudi, stolovi od zlata, nego da prosto bude suština. Neverovatan je momenat da kad smo kročili u opštinu, ušli smo potpuno inkognito, a izašli smo kao "vest godine". To mi nije prijalo, ali sam se brzo navikao na to", rekao je Rasta u intervjuu.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši