Pevačica Ana Nikolić iznenadila je javnost otkrićem da planira da upiše Medicinski fakultet u Beogradu. Ona je prilikom gostovanja u emisiji "Premija Vikend Specijal" otkrila svoje planove.

- Radno sam, fenomenalno, nikad ne bi rekao da sam doktorka i da to želim da budem, stvarno sam htela to da budem. Moja bivša svekrva mi je poslala koji su predmeti, kako se popunjavaju uplatnice, ona me je ozbiljno shvatila, želim da upišem medicinu, ne privatne fakultete. Ja sam za vakcinu i sutra idem da se vakcinišem u domu zdravlja, moja mama se već vakcinisala. Ja sam preležala koronu, a toliko sam se pazila, ruke više nemam, a ja sam to više vežbala za moj fakultet. U početku sam bila uplašena, imala sam prvi i jedan jedini nastup, ali zbog situacije smatrala sam da nije trenutak, sve sam otkazala, nije pristojno da dok ljudi umiru da se peva i radi - rekla je popularna pevačica i dodala: 

ana nikolic rasta medicinski fakultet
screenshoot youtube 

- Plašila sam se za ljude oko sebe, mislim na svoju majku, brata, snaju. Nisam vidovita, ali možda bolje da upišem astrologiju, nisam znala da će biti najteža godina, ja album izdajem kad je gotov i kad sam zadovoljna. Turneju nisam radila, nadam se da ću da je počnem konačno. Kao neki hobi, a fakultet će da mi bude primaran. I moje tetke su se smejale kad sam rekla da ću da upišem Medicinski fakultet, a moja tetka je u prvoj kovid zoni od početka - rekla je Ana. Otkrila je i ko ju je inspirisao na ovakav potez.

- Mene je ovo inspirisalo da se posvetim naukama koje sam želela kao devojčica od 17 godina, a moja mama koja mi je pričala da ću raditi sa bolesnim ljudima, a ja i sad radim sa bolesnim ljudima, tako da ću učiti psihijatriju i plastičnu hirurgiju - navela je ona.

Nikolićeva je izjavila da je nerviraju pojedini naslovi u medijima.

- O glupostima, da je Ana uvek u nekim skandalima, o Tarinom tati. Sve me je pogodilo, on nije moj bivši muž, on je Tarin tata, a ja tatu nemam, vređate me na više nivoa i ne dozvoljavam. On je najdivniji otac, to je neopisiva ljubav, znam koliko je hendikep kad nemaš oca, kad rano ostaneš bez njega, zbog toga pišem postove i pretim.

Svake večeri Rasta sluša radio...
Screenshot/Instagram Svake večeri Rasta sluša radio...

Ana je po prvi put javno progovorila i o svom bivšem suprugu, reperu Stefanu Đuriću Rasti nakon njegovog privođenja. Više o ovoj temi pročitajte OVDE.

- Sve što kažem upotrebi se protiv mene. Svoj posao rade advokati, a i državni organi. Ja sam uvek uz njega bila i javno - rekla je Ana.