Influenserka Sara Stanković donela je odluku da se u novoj, 2021. godini posveti poslovnim obavezama, ali i da pronađe posao van granica naše zemlje.

- Ove godine planiram razvoj na poslovnom planu, te uskoro tražim posao u stranoj državi. Volela bih da se zaposlim u struci, odnosno da se bavim marketingom, jer je upravo to smer mojih master studija. Želela bih da moje radno mesto bude u Italiji iako znam da mi tamo neće biti početna tačka, već u Francuskoj, gde se moj fakultet nalazi. Pored toga bih volela da zadržim svoj hobi, a to su društvene mreže - kaže Sara za “Blic”, koja smatra da su jutjuberi stalnim dramama stekli status poput rijaliti zvezda.

- Ne volim upoređivanje jutjubera sa rijaliti programima, jer sam na neki način nezadovoljna popularizacijom istih, ali jutjuberi su sami za to krivi, odnosno mi smo za to krivi, neću da se izdvajam. Smatram da nam je rijaliti nametnut, stoga i mene zanima da jednom u nekoliko meseci čujem nekakav trač, ali sve je to posledica konstantnog nametanja i forsiranja. Koju god mrežu da koristim, rijaliti učesnici su glavna tema - ističe Stankovićeva, koja tvrdi da je danas biti teško uzor mladim ljudima.

"TRAŽIM POSAO U STRANOJ DRŽAVI" Influenserka Sara Stanković o karijeri, sestri Lei i estetskim operacijama
Instagram screenshot 

- Izuzetno je teško udovoljiti mladima, a ipak ostati uzoran, udovoljiti njihovim roditeljima, a ne postati previše dosadan i ukalupljen, udovoljiti mešovitoj publici gde svaka individua ima svoju percepciju i svoja očekivanja. Lično se ponekada izgubim u svemu tome zato što nije uopšte lako pronaći zlatnu sredinu. Mladi mnogo toga mogu da prihvate i upiju, a baš to je mač sa dve oštrice za influensere - iskreno odgovara influenserka, čija se sestra Lea bavi istim poslom. Međutim, njih dve se potpuno razlikuju.

- Lea i ja se mnogo razlikujemo, čak i kad se radi o velikim životnim pitanjima. Živi smo dokaz da karakter nadjačava vaspitanje znajući da imamo zajedničke roditelje - poručuje Sara, koja je zajedno sa porodicom usvojila kucu Doli.

- Dugo smo porodično planirali da usvojimo kucu, a onda smo na instagramu naleteli na Doli, obuzela nas je tuga, a u isto vreme neka toplina u srcu i kao da smo je prepoznali, znali smo da će biti deo porodice. Mnogo smo srećni zbog toga - kaže Stankovićeva, i za kraj dodaje da je 2020. godina mnogo toga promenila kada su njeni planovi u pitanju.

- Meni je 2020. godina počela u trenutku kada sam shvatila da ću, za razliku od poslednjih 5-6 godina, ovu provesti u Srbiji, tada je bio mart. Bila je veoma naporna, ali iako teška i dosadna, pružila mi je priliku da odgovorim na neka nerešena pitanja i zatvorim poglavlja koja su godinama čekala na svoj kraj i na mene da budem prisutna kod kuće u Beogradu - zaključuje Sara.

Instagram screenshot Mlada infulenserka progovorila o planovima, karijeri i operacijama kojima se podvrgla.

Volela bih da se nađem u filmu

S obzirom na to da je multitalentovana, Stankovićeva ne krije da bi volela da bude deo nekog filmskog spektakla.

- Volela bih da budem deo nekog projekta poput serije ili filma, nisam nikada pre razmišljala o tome, ali bio bi to nekakav klasik, a ako ne, onda nešto što bi se svidelo mojoj tinejdžerskoj publici - govori Sara.

Povećanje grudi mi je donelo samopouzdanje

Sara ne krije da je operaciju grudi uradila zbog problema i asimetrije koju je imala. Kako kaže, to je najviše uticalo na njeno samopouzdanje.

- Operacija mi je mnogo toga donela na polju samopouzdanja, čekala sam na nju godinama i sada osećam da je jedna od mojih najgorih rana napokon zacelila - smatra influenserka.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas