Najtužnija princeza konačno se vratila iz psihijatrijske ustanove sa lečenja. Međutim, iako je njen povratak prošao tiho i neopaženo, to ne znači da se mir vratio u Monako. Kako pišu strani mediji, Šarlin je imala dovoljno vremena da razmisli o svemu, i da odluči da li će nastaviti svoj život sa nevernim Albertom.

Navodno je uslov da ostanu u braku to da ona više ne živi u palati Grimaldi. Za nju je to samo "mesto loših uspomena". S obzirom da je suočila Alberta sa svim što je radio sve ove godine, čini se da je princ sateran u ćošak, te da nema drugog izbora.

Ovakva odluka nije iznenađenje ako se uzmu u obzir sve prinčeve ljubavnice i situacije kojima su izložile celu kraljevsku porodicu, a koliko je Šarlin dosta svih afera i peripetija vezanih za iste svedoči i poslednja situacija sa Albertovom vanbračnom ćerkom Jasmin.

Albert ima i vanbračnu ćerku Jasmin Grejs Grimaldi.
LIONEL URMAN / Sipa Press / Profimedia 

Naime, dok je princeza bila na lečenju, upravo je Jasmin bila jedna od onih koji su pomagali slavnom ocu oko blizanaca Žaka i Gabrijele. Ona je u jednom trenutku i okačila fotografiju gde su sva Albertova deca, uključujući i njegovog vanbračnog sina sa kojim je veoma bliska, međutim, fotografiju je izbrisala nakon samo nekoliko sati.

Jasmin Grejs Grimaldi objavila je fotografiju sa svom Albertovom decom.
pritnscreen/instagram 

Kako se pisalo, šuškalo se da je razlog upravo Šarlin koja, iako ne brani svojoj deci da viđaju brata i sestru, isto tako i nije preterano za to. Navodno Šarlin nije bilo pravo što se u isti koš stavljaju i njena deca i Albertova iz afera, te je primorala Jasmin da fotku obriše.

Jasmin Grimaldi je veoma bliska sa polubratom.
printscreen/instagram 

Upravo zbog toga mnogi smatraju da je ovim potezom mlada glumica potvrdila da ima nesuglasice sa princezom Šarlin.

Šarlin od Monaka navodno ne voli Albertovu vanbračnu ćerku.
Profimedia 

Svojevremeno se pisalo i da Šarlin zapravo svu Albertovu vanbračnu decu "tretira kao smeće nedostojno prestola", a da u tim govorkanjima ima i malo istine potvrđuje jedna od nekadašnjih prinčevih ljubavnica, Nikol, sa kojom je dobio sina, a koja je na račun najtužnije princeze iznela niz uvreda.

- Što se tiče Šarlin, ne volim da nas upoređuju. Ipak, treba da se podržavamo. U našoj situaciji diplomatija mora da prevlada. Ali tokom njenih susreta s mojim sinom dogodile su se stvari koje su me šokirale. Na primer, kada Albert nije bio tamo, Šarlin je premestila sobu mog sina u krilo za sobarice. Kao majka, ne mogu to da opravdam - poručila je tada, a onda naglasila kako je njen sin u odličnim odnosima s decom princeze Šarlin.

Šarlin od Monaka navodno ne tretira svu decu podjednako.
Profimedia 

Kada je reč o lepoj Jasmin, ona je zapravo rezultat dvonedeljne ljubavne avanture Alberta i američke konobarice Tamare Rotolo 1991. godine. Albert je priznao očinstvo 2006. godine i od tada nastoji da njegova vanbračna ćerka postane deo porodice u Monaku.

Jasmin je prisustvovala krštenju princa Žaka i princeze Gabrijele, ali nema nikakva prava kada je u pitanju monegaško prestolonasledstvo.

Jasmin Grejs Grimaldi upoznala je oca tek sa 11 godina.
Steven FERDMAN / AFP / Profimedia 

Nju to ionako ne zanima. Rođena je i odrasla u Kaliforniji, završila je gimnaziju sa odličnim ocenama, a zatim otišla u Njujork i studirala glumu i pevanje na Univerzitetu Fordam. Novinaru “Harpers bazar” otkriva da želi da krene stopama svoje bake Grejs Keli.

Njen put do Grimaldijevih nije bio jednostavan. Majka joj je stalno ponavljala ko joj je otac, ali upoznala ga je tek kada je imala 11 godina.

- Čeznula sam za tim trenutkom da bih uspostavila vezu sa ocem, da bih ga upoznala i naterala da i on mene upozna. Nisam imala oca i to mi je nedostajalo - kaže ona. Danas imaju divan odnos u kome uživaju, ali nije bilo jednostavno.

Jasmin Grimaldi danas ima divan odnos sa ocem.
Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Imala sam 14 godina, bila sam pred upisom u gimnaziju kada se saznalo da moj otac ima ćerku i da sam to ja - kaže Jasmin. Paparaci su je pratili u stopu.

- Bila je to velika promena za mladu osobu, najednom sam se našla u središtu pažnje.

Danas često putuje u Monako. Odlično se slaže sa sestrom od tetke Polinom Dikre, ćerkom princeze Stefani koja je mlađa Albertova sestra, te ne čudi što se među prvima ponudila da pomogne sa blizancima kada je Šarlin završila u bolnici. Ipak, čini se da princeza o svemu tome nema najbolje mišljenje, te ostaje da vidimo da li će u budućnosti ipak pronaći zajednički jezik, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Pogledajte još fotografija Jasmin Grejs Grimaldi, prve vanbračne ćerke princa Alberta

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!