Princeza od Monaka Šarlin vratila se kući nakon što se četiri meseca lečila u psihijatrijskoj klinici u Švajcarskoj. Posle toliko vremena, princeza je ponovo sa svojom porodicom, a vest je potvrdila i palata u Monaku.

Istakli su kako je Šarlin spremna da nastavi s kraljevskim dužnostima uz supruga princa Alberta i svoju decu, blizancima Žakom i Gabrijelom. Palata dodaje kako je njen povratak kući rezultat sjajne brige koju je imala u klinici, a sve su odobrili i njeni psihijatri.

Podsetimo, princeza Šarlin, poznatija kao najtužnija princeza, završila je na lečenju samo nekoliko dana nakon što se vratila svojoj porodici u Monaku od koje je bila razdvojena 10 meseci.

Princeza od Monaka Šarlin vratila se kući nakon što se četiri meseca lečila u mentalnoj bolnici u Švajcarskoj.
Profimedia 

"Očito je bila iscrpljena, fizički i emocionalno. Bila je opterećena i nije mogla da se suoči sa službenim dužnostima, životom uopšteno, pa čak ni porodičnim životom. To je svakako bio faktor, ali u ovom trenutku radije ne bih ništa više komentarisao", izjavio je princ Albert pre nekoliko meseci.

Inače, o problemima u njihovu braku neprestano se šuškalo tokom njenog boravka u Južnoafričkoj Republici i mnogi su sumnjali da mu se više neće vratiti, ali on je te glasine uporno i oštro poricao, a ovih dana su se pojavile i glasine da joj veliku podršku pruža ruski milijarder Vladislav Doronin, koji je poznat i kao bivši verenik supermodela Naomi Kembel.

Veliku podršku princezi Šarlin pruža ruski milijarder Vladislav Doronin.
Shutterstock 

"Šarlin i Vladimir su u kontaktu i provode puno vremena zajedno. Čini se da je u njemu pronašla oslonac tokom svojih bračnih problema", izjavio je njima blizak izvor za The Sun.

Vladislav je veliki prijatelj kraljevske porodice, a naročito Šarlin i Alberta, te ne čudi što je pomogao Šarlin da se izbori sa nekim stvarima i da oprosti nevernom suprugu "jer veruje u njihovu ljubav".

Podsetimo, princeza Šarlin od Monaka je od sredine novembra bila hospitalizovana i to, kako se nagađa, u privatnoj bolnici u Švajcarskoj.

princeza Šarlin od Monaka je od sredine novembra bila hospitalizovana.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ranije je njen suprug, princ Albert istakao da je ona na lečenju jer je to bila njena želja s obzirom da se nije osećala psihički dobro, nakon povratka u Monako.

Podsetimo, Šarlin je skoro 7 meseci provela u Južnoj Africi u kojoj je imala nekoliko operacija, a hitno je hospitalizovana početkom septembra nakon što se onesvestila zbog komplikacija uzrokovanih infekcijom koju je dobila u maju.

Mnogi misle kako je upravo Albert razlog za njeno loše psihičko zdravlje jer je stalno vara
action press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Deca i suprug važan su element ozdravljenja najtužnije princeze i veoma su bitni kako bi Šarlin što pre ozdravila, ali mnogi misle kako je upravo Albert razlog za njeno loše psihičko zdravlje jer je stalno vara.

Fizička promena princeze Šarlin bila je vidljiva već na početku njene bolesti, a kako ona danas izgleda pogledajte u galeriji:

STEPH / Visual / Profimedia, Profimedia Princeza Šarlin od Monaka se mnogo promenila kroz godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!