Dok članovi kraljevske porodice Monaka obeležavaju Dan Svete posvećenosti, godišnju proslavu u čast njihovog sveca zaštitnika, kraljevska palata otkrila je nove informacije o princezi Šarlin od Monaka.

Naime, najtužnije princeza će izostati sa svečanosti zbog oporavka.

"Njen povratak je prošao prilično dobro, a onda je postalo očigledno da joj nije dobro. Bila je očigledno iscrpljena, fizički i emocionalno. Bila je preplavljena svime i nije mogla da se suoči sa službenim dužnostima, životom uopšte, pa čak ni porodičnim životom", rekao je princ Albert.

Palata je od tada ostala relativno tiha o zdravlju princeze Šarlin, a onda je ove nedelje objavila saopštenje o njenom zdravstvenom stanju.

Šarlin je u bolnici od novembra
VALERY HACHE / AFP / Profimedia 

"Oporavak NJ.V. princeze Šarlin trenutno se nastavlja na zadovoljavajući i veoma ohrabrujući način, ali će potrajati nekoliko nedelja i zato, nažalost neće moći da prisustvuje svečanostima.

Čim joj zdravlje bude dozvolilo, princeza će sa radošću ponovo podeliti trenutke druženja sa nama. Tokom ovog perioda, kraljevski par traži da se o njihovom privatnom životu i život njihove dece ne raspravlja dalje", stoji u saopštenju iz palate.

princ Albert istakao da je ona na lečenju jer je to bila njena želja
ATP / Wenn / Profimedia 

Podsetimo, princeza Šarlin od Monaka od sredine novembraje hospitalizovana i to, kako se nagađa, u privatnoj bolnici u Švajcarskoj.

Ranije je njen suprug, princ Albert istakao da je ona na lečenju jer je to bila njena želja s obzirom da se nije osećala psihički dobro, nakon povratka u Monako.

Podsetimo, Šarlin je skoro 7 meseci provela u Južnoj Africi u kojoj je imala nekoliko operacija. Princeza je početkom septembra hitno hospitalizovana nakon što se onesvestila zbog komplikacija uzrokovanih infekcijom koju je dobila u maju.

Šarlin je pre toga bila u južnoj Africi 7 meseci
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!