Iako vlada mišljenje da trenutno ne postoji skandaloznije kraljevske porodice od britanske, činjenica je da je situacija na dvoru u Monaku odavno izmakla kontroli, a sve zbog princa Alberta čije su afere godinama punile medijske stupce, kao i odnos sa "najtužnijom princezom" Šarlin od Monaka

Naime, poznato je da Albert više puta prevario Šarlin, zbog čega je umalo i odustala od venčanja, i probala da pobegne, ali su joj njegovi ljudi ubrzo oduzeli pasoš. Nakon toga, njene uplakane fotografije obišle su svet, jer je nije izgledala kao neko ko jedva čega da se uda. 

Šarlin od Monaka nije izgledala srećno na svom venčanju.
NIVIERE/VILLARD/NIKO/ALFRED / Sipa Press / Profimedia 

Pričalo se da ju je zategnuta situacija na dvoru i dovela do mentalnih problema sa kojima se borila mesecima, i sve do nedavno boravila u jednoj psihijatrijskoj klinici.

Šarlin je zbog problema kod kuće boravila u psihijatrijskoj ustanovi.
ATP / Wenn / Profimedia 

Njenom stanju nije doprinelo ni oglašavanje Albertove najpoznatije ljubavnice Nikol Koste koja mu je rodila sina. Pričalo se da je princ bio lud za njom, te da je želeo nju da oženi umesto Šarlin, ali ga je u tom naumu navodno sprečio otac koji je pretio da će ga ostaviti bez titule i novca. Albertov otac se pobrinuo i da njegov nezakoniti unuk nikad ne dođe na tron, pravilom da vanbračna deca ne mogu biti naslednici prestola.

Nikol, kao da je to sve znala, te se u više navrata javno oglašavala, a poslednji put je to uradila nedavno kada je istakla da zna da je "omiljenija u narodu od Šarlin". Navodno je dodala i da zna da bi "Albertu bila bolja žena", te da joj je muka da "Šarlin glumi mučenicu".

Nikol smatra da javnost nije naklonjena "najtužnijoj princezi" i zbog njenog ledenog stava i odsustva bilo kakve topline, pogotovo na javnim događajima. Inače, okidač za bes Nikol bio je postupak Šarlin prema njenom sinu sa kojim Albert danas ima dobar odnos. 

"Što se tiče Šarlin, ne volim da nas upoređuju. Ipak, treba da se podržavamo. U našoj situaciji diplomatija bi trebala da prevlada. Ali tokom njenih susreta s mojim sinom doživela sam stvari koje su me šokirale. Na primer, kada Albert nije bio tamo, Šarlin je premestila sobu mog sina u krilo za sobarice. Kao majka, ne mogu to da opravdam", ispričala je jednom prilikom. 

Nikol kosta ne može da oprosti Šarlin kako se ponaša prema njenom sinu.
TRB / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, kao što je poznato, Albert je od 2011. u braku sa Šarlin, bivšom Olimpijkom iz Južnoafričke Republike koja mu je tokom braka rodila blizance - sina i ćerku, ali nije uspela da ga zadrži u svom krevetu. On je još na početku veze sa njom ušao u odnos s nekadašnjom stjuardesom Nikol, s kojom je dobio još jedno dete – sina, koji nema nikakve kraljevske povlastice.

Princ Albert ima ukupno 4 dece, od kojih je dvoje vanbračno.
pritnscreen/instagram 

U maju 2005. Nikol je otkrila kako je otac njenog sina princ Albert, a iako je inicijalno negirao vezu s njom, na kraju je sud odredio da se obavi test očinstva – koji je pokazao da Nikol nije lagala o tome da je princ preljubnik.

Nakon toga, Albert je ipak počeo da provodi vreme sa svojim sinom, a ljubavnici je kupio i stan u Parizu, te dobija ogroman mesečni džeparac za luksuzan život kojim tamo živi. Nikol nikada nije bila preterano blagonaklona prema svojoj suparnici, kraljevskoj princezi Šarlin.

Nikol kosta je javno blatila šarlin.
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Kada je prošle godine Šarlin završila na lečenju zbog psihičkih problema, Nikol je rekla kako ju je napokon sustigla karma, a sada pak tvrdi da zna kako je ona u narodu Monaka popularnija od uvek tužne Šarlin.

"Prošle godine su me na jednom događaju u Monaku dočekali kao kraljicu. Poštuju me i vole, a nju ne mogu da smisle", rekla je Nikol o tome kako se građani te kneževine odnose prema ovim dvema damama. Inače, Nikol i Albert su svoju tajnu vezu održavali 6 godina, a iako više navodno nisu u ljubavnoj vezi i dalje se viđaju zbog sina.

Princ je ljubavnicu upoznao na letu Er Fransa između Pariza i Nice još 1997. Albert ju je pitao za telefonski broj i tako je počela njihova šestogodišnja veza. 

Nikol je, inače, rođena u Togu u Africi, a u Francusku je stigla s 18 godina. Tamo je neko vreme studirala ekonomiju, zatim arhitekturu, a nakon toga se posvetila karijeri modela. Kasnije je bila stjuardesa, a zatim je postala stilistkinja. Pre veze s Albertom bila je u braku s 15 godina starijim muškarcem s kojim je dobila dvoje dece.

Nakon poslednjeg intervjua koji je dala, Albert je bio veoma besan nakon ovog intervjua, a šuška se da je upravo to bila kap koja je prelila čašu kod princeze Šarlin kojoj ne samo što je bilo dosta da je muž ponižava preljubama, već je doživela i da je njegove ljubavnice javno blate. Šta će se dešavati, ostaje da vidimo, ali činjenica je da se celoj ovoj priči ne nazire kraj u skorije vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!