Nije tajna da princ Albert nije oduvek bio najbolji dečko, a potom i muž. Za sve ove godine koliko je sa "najtužnijom princezom", odnosno princezom Šarlin od Monaka, potvrde o njegovim aferama samo su se nizale, zbog čega je svojevremeno umalo i odustala od venčanja, a kasnije im je brak bio na staklenim nogama, pogotovo kada se saznalo za vanbračnu decu. 

Pričalo se da je upravo to bio razlog zbog čega je princeza Šarlin doživela nervni slom, te se distancirala od porodice, iako se sada čini da je ponovo sve u najboljem redu. 

Šarlin od Monaka je doživela nervni slom zbog Alberta.
ATP / Wenn / Profimedia 

Međutim, celokupnoj situaciji nije pomoglo ni oglašavanje Albertovih bivših ljubavnica, među kojima je najglasnija Nikol Kosta, koja je princu rodila najstarijeg sina

Zapravo, najtužnija princeza nedavno se našla na istom događaju gde je bila i ona, ali su se organizatori trudili da se ne sretnu kako ne bi došlo do problema, pogotovo ako se uzme u obzir njihova istorija i javni napadi nekadašnje ljubavnice. 

Šarlin od Monaka se našla na istom događaju sa ljubavnicom muža.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Napadi Albertove ljubavnice

Pričalo se da je princ bio lud za Nikol, te da je želeo nju da oženi umesto Šarlin, ali ga je u tom naumu navodno sprečio otac koji je pretio da će ga ostaviti bez titule i novca. Albertov otac se pobrinuo i da njegov nezakoniti unuk nikad ne dođe na tron, pravilom da vanbračna deca ne mogu biti naslednici prestola.

Nikol Kosta rodila je sina albertu.
TRB / Backgrid USA / Profimedia 

Nikol, kao da je to sve znala, te se u više navrata javno oglašavala, a poslednji put je to uradila nedavno kada je istakla da zna da je "omiljenija u narodu od Šarlin". Navodno je dodala i da zna da bi "Albertu bila bolja žena", te da joj je muka da "Šarlin glumi mučenicu".

Šarlin navodno glumi mučenicu.
Phill Magakoe / AFP / Profimedia 

Nikol smatra da javnost nije naklonjena "najtužnijoj princezi" i zbog njenog ledenog stava i odsustva bilo kakve topline, pogotovo na javnim događajima. Inače, okidač za bes Nikol bio je postupak Šarlin prema njenom sinu sa kojim Albert danas ima dobar odnos.

"Što se tiče Šarlin, ne volim da nas upoređuju. Ipak, treba da se podržavamo. U našoj situaciji diplomatija bi trebala da prevlada. Ali tokom njenih susreta s mojim sinom doživela sam stvari koje su me šokirale. Na primer, kada Albert nije bio tamo, Šarlin je premestila sobu mog sina u krilo za sobarice. Kao majka, ne mogu to da opravdam", ispričala je jednom prilikom.

Podsetimo, Albert je od 2011. u braku sa Šarlin, bivšom Olimpijkom iz Južnoafričke Republike koja mu je tokom braka rodila blizance - sina i ćerku, ali nije uspela da ga zadrži u svom krevetu. On je još na početku veze sa njom ušao u odnos s nekadašnjom stjuardesom Nikol, s kojom je dobio još jedno dete – sina, koji nema nikakve kraljevske povlastice.

U maju 2005. Nikol je otkrila kako je otac njenog sina princ Albert, a iako je inicijalno negirao vezu s njom, na kraju je sud odredio da se obavi test očinstva – koji je pokazao da Nikol nije lagala o tome da je princ preljubnik.

Prvo oglašavanje vanbračnog sina

Za sve ove godine, Albertova vanbračna deca nisu se oglašavala u medijima, pa čak je i njegova ćerka Jasmin Grimaldi koja je glumica izbegavala da komentariše odnos sa ocem. Ipak, njegov najstariji sin Aleksandre, kojeg je dobio sa Nikol odlučio da prvi put progovori o svemu, a pogotovo o stvarima koje su mu se učinile nefer.

Aleksandre, koji ovih dana puni 20 godina i trenutno studira, dao je intervju za francuski magazin Point de Vue, u kom je istakao da je njegov otac "dobronameran" i da sebe smatra "srećnikom", iako kao najstariji sin kneza od Monaka ne može da pretenduje na presto pošto je rođen van braka.

Umesto toga, na čelo Kneževine jednog dana će doći njegov mlađi polubrat princ Žak, jedan od dvoje blizanca, pored princeze Gabrijele, koje je princ Albert dobio s princezom Šarlin.

Kako Aleksandre ističe, posebno mu teško pada što ga nazivaju "nezakonitim" detetom.

"Kad sam se rodio, nijedno od moje dece nije bilo u braku, pa nisu počinili preljubu. Korišćenje reči "nezakonit" je uvredljivo! Nadam se da niko ne veruje u laži koje se šire internetom", kaže Aleksandre.

"Čovek nosi prezime svog oca kada je priznat od rođenja. Dobio sam dobrovoljno priznanje od oca još kad sam bio beba. Ne od sudije ili novinara koji su ga primorali na to", ističe sin princa Alberta.

Aleksandrea Grimaldi Koste naglasio je i da njegovoj majci ne smeta to što on nosi prezime svog oca.

"Moja majka, koju obožavam, moja je stena i nije ljubomorna zbog mojih izbora. Ako nikada nije komentarisala moje prezime, to je samo kako bi zaštitila našu privatnost. Imao sam dve godine kada je štampa saznala za mene", napomenuo je mladić.

Sin princa Alberta, inače, studira poslovni menadžment i engleski jezik, a živi s majkom i dvojicom starije polubraće, koju je Nikol Koste dobila u prethodnom braku. Uz to, on ima sjajan odnos s Jasmin, polusestrom po ocu.

"Jasmin je moja starija sestra i volim je kao što svojim svoju stariju braću po majci", ističe on. "Svi se odlično slažemo, a Jasmin je vrlo bliska i s jednim od moje braće, s kojim deli rođendan. Imamo dobre odnose iako živimo u udaljenim državama", objasnio je.

Aleksandre je blizak sa sestrom i blizancima.
pritnscreen/instagram 

On je istakao da obožava i princa Žaka i princezu Gabrijelu, ali se zbog velike razlike u godinama našalio da "s njima deli igračke" čime je demantovao višegodišnje natpise, pa čak i tvrdnje njegove majke da mu Šarlin brani da ima bilo kakav odnos sa bratom i sestrom.

Bonus video:

NAJVEĆA KAZNA ZA LJUPKU STEVIĆ: Stručnjak otkrio detalje nakon prisluškivanja generala! (KURIR TV) Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!