Vanbračna ćerka princa Alberta Jasmin Grejs Grimaldi mesecima se nije mogla videti u javnosti. Njen iznenadni nestanak mnogi su povezivali sa povratkom princeze Šarlin u Monako i netrpeljivosti koja traje godinama. Naime, dok je Šarlin boravila u Africi, Albertu su oko dece pomagali njegova sestra i vanbračna ćerka, ali to se princezi nimalo nije dopalo. 

jasmin grimaldi objavila je fotografiju sa svom decom princa alberta.
pritnscreen/instagram 

Da stvari nisu idealne dalo se naslutiti kada je Jasmin objavila fotografiju na kojoj su sva Albertova deca, što se Šarlin nije dopalo, te ju je naterala da je obriše. Ona navodno, iako je prihvatila afere svog supruga, nije prihvatila i njegovu decu.

Jasmin je čuvala Albertovu decu dok je Šarlin bila u bolnici.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dopustila im je da se upoznaju i imaju kontakt, ali, brojni izvori tvrde da Šarlin Albertovu vanbračnu decu tretira kao smeće, te da čak Jasmin nije bila zahvalna ni na tome što je ocu pomagala oko blizanaca dok je ona boravila u psihijatrijskoj ustanovi.

Najtužnija princeza nije u dobrim odnosima sa Albertovom vanbračnom decom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Jasmin koja je godinama "razvlačena" po medijima, iako je oca upoznala tek sa 12, navodno je to bila kap koja je prelila čašu, te je rešila da obriše sve objave i poptuno se povuče sa mreža. Međutim, nešto kasnije se saznalo da je razlog njenog nestanka bio i taj što se njen verenik Jan Melenkamp razboleo.

On je i objavio na svom profilu fotografiju na kojoj je sa ogromnim ožiljkom preko grudi nakon operacije srca, a Jasmin se povukla kako bi mu se posvetila i kako bi se što lakše oporavio. 

Jasmin se posvetila oporavku dečka.
printscreen/instagram 

No, Albertova ćerka pre nekoliko meseci vratila je objave i nastavila da bude aktivna na Instagramu, doduše, manje nego ranije. Ipak, pojavila se i na jednoj od zabava pred dodelu Oskara i to ruku pod ruku sa verenkom, što je i objavila na mrežama.

Ipak, pažnju mnogih privukla je druga objava za koju se danima komentariše da je "dosipanje soli na živu ranu Šarlin". 

Naime, Jasmin je svom ocu čestitala rođendan i podelila nikad viđene fotografije, a među njima je ona na kojoj ga kao bebu drži njegova majka Grejs Keli, zatim njihovi zajednički portreti, fotografije sa ostalom decom...

"Srećan rođendan, moj tata. Mlad si 65 godina! Moja horoskopska Riba sa zlatnim srcem", napisala je.

Naravno, ako se uzme u obzir da Šarlin vanbračnu decu gleda sa visine, te da je u nekim situacijama smatrala da nemaju pravo da budu deo kraljevske istorije, jasno je zašto se smatra da ju je ovim postupkom udarila tamo gde je najviše boli.

Inače, Jasmin je plod dvonedeljne ljubavne avanture Alberta i američke konobarice Tamare Rotolo 1991. godine. Albert je priznao očinstvo 2006. godine i od tada nastoji da njegova vanbračna ćerka postane deo porodice u Monaku. Jasmin je prisustvovala krštenju princa Žaka i princeze Gabrijele, ali nema nikakva prava kada je u pitanju monegaško prestolonasledstvo.

jasmin je prisustvovala krštenju blizanaca Alberta.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nju to ionako ne zanima. Rođena je i odrasla u Kaliforniji, završila je gimnaziju sa odličnim ocenama, a zatim otišla u Njujork i studirala glumu i pevanje na Univerzitetu Fordam.

Danas pokušava da se probije kao glumica i pevačica, a posvećena je i humanitarnom radu, i borkinja za ženska prava, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

printscreen/instagram Pogledajte još fotografija Jasmin Grejs Grimaldi, prve vanbračne ćerke princa Alberta

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!