Brak "najtužnije princeze", odnosno Šarlin od Monaka i princa Alberta ne prestaje da privlači pažnju javnosti zbog misterioznog odnosa za koji se ne može baš reći da je sinonim za ljubav. 

ŠArlin sa vereničkim prstenom.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

U više navrata Šarlin je na paparaco fotografijama izgledala kao da se muči u prisustvu supruga, a kap koja je prelila čašu bio je i nedavni humanitarni događaj na kojem se pojavila i bivša ljubavnica princa Alberta Nikol Kosta.

Organizatori su se potrudili da se princeza i bivša ljubavnica ne sretnu, ponajviše zbog njihove burne istorije. Tako je Nikol u jednom trenutku optužila Šarlin da joj sina "šikanira", te da ga je namerno smestila u deo za poslugu. 

Takođe je godinama govorila da je ona ta koju Albert zapravo voli, kao i da bi "bila bolja princeza od Šarlin jer je narod voli".

Ne treba da napominjemo da bi samo pomisao da morate da budete na istom mestu gde i žena koja vam iznova i iznova nanosi bol, bila mučna sama po sebi, a čini se da je upravo to bila kap koja je prelila čašu, jer je Šarlin nakon svega uslikana bez burme i vereničkog prstena.

Strani mediji preplavljeni su natipisima da su ona i princ Albert "samo ceremonijalni par", a Šarlin nije požurila da demantuje navode kako je to ranije bio slučaj.

Naime, list Voici tvrdi da nekadašnja olimpijska plivačica i majka princa Žaka i princeze Gabrijele "stanuje u Švajcarskoj" i da supruga princa Alberta II viđa isključivo "po dogovoru".

Princeza ŠArlin se pojavljuje samo kada mora.
CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia 

Zbog toga ih strani mediji nazivaju "ceremonijalnim parom", a navodno to ne utiče na njihovu decu jer su "dobri partneri" u zajedničkoj brizi o blizancima iako su deca sa Albertom u palati, kao što su bila sa njim mesecima dok je ona bila u Južnoj Africi, nakon što je navodno pobegla od njega.

Kneževska palata nije se oglašavala povodom ovog članka, koji su preneli mnogi mediji širom planete, ali je odmah usledio potez koji je iznenadio njene obožavaoce.

Šarlin od Monaka je, naime, obrisala svoj zvanični profil na društvenoj mreži Instagram. U pitanju je nalog koji je princeza imala godinama i koji je pratilo 462.000 ljudi, a obično je delila fotografije sa zvaničnih događaja, humanitarnog karaktera i tople porodične trenutke.

ŠArlin je izbrisala Instagram.
Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia 

Sada, međutim, tog profila više nema, ali se na Instagramu još uvek može pronaći profil dobrotvorne fondacije koja nosi njeno ime. Niko iz porodice još uvek se nije oglasio povodom ovog iznenadnog poteza, a mnogi veruju da je ovo samo još jedan znak da je brak princa Alberta i princeze Šarlin na ivici kraja.

"Zašto samo ne objave da nisu zajedno?", "Ona od prvog dana izgleda nesrećno", "Verovatno je to njen suptilan način da kaže da nije zaista princeza od Monaka", "Sigurno se bavi dokumenacijom zbog razvoda, pa nema kad da bude na Instagramu"... komentarišu fanovi Šarlin od Monaka, a šta je prava istina ostaje da vidimo.

Bonus video:

Priča o mladdoženji koji je razotkrio mladu Youtube/@theunfilteredbride

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!