Posle dužeg vremena, opet su u fokusu medija princ Albert II od Monaka i njegova supruga princeza Šarlin, poznatija kao najtužnija princeza. Glasine koje se mogu pročitati u mediji oni se svojski trude da svojim ponašanjem negiraju, ali dežurni paparaci uvek uhvate momente koji kraljevskom paru ne ide u prilog.

Čim je izvor za Voici rekao da poznati par živi odvojeno, Šarlin i Albert koji je i sam pričao o zdravstvenim problemima supruge, počeli su da se intenzivno pojavljuju zajedno u javnosti- objavili su sliku sa decom u čast početka nove školske godine i za devet dana sedam puta bili na javnim događajima. Zbog toga ih strani mediji nazivaju "ceremonijalnim parom", a navodno to ne utiče na njihovu decu jer su "dobri partneri" u zajedničkoj brizi o blizancima.

Princeza Šarlin od Monaka
CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia 

Kneževska palata ove glasine nije komentarisala, a princeza je uskoro počela da se pojavljuje u društvu supruga češće nego inače. Osmehivala se, pozirala i trudila da deluje kao da među njima nema problema, ali mnogi komentarišu da im bliskost princa i princeze od Monaka ipak deluje lažno.

Najnovije pojavljivanje para još jedan je primer toga.U Marseju je, naime, održano finale Svetskog prvenstva u ragbiju, koje su Albert II i Šarlin pratili iz svečane lože, a on je posebno interesovao princezu jer je protiv Škotske igrala Južnoafrička Republika, iz koje ona potiče.

Šarlin od Monaka oglasila se iz psihijatrijske ustanove
Phill Magakoe / AFP / Profimedia 

Šarlin od Monaka je delovala uobičajeno rezervisano, a njen suprug je sve vreme ćaskao s njom i u jednom trenutku joj prebacio ružu preko ramena, nežno je zagrlivši. Njen izraz lica nije pokazivao bilo kakav znak naklonosti, razneženosti i ljubavi, veće je nastavila mirno da sedi gledajući teren.

"Koliko je ovaj brak nesrećan", "Zašto i dalje glume?"... komentarišu tviteraši.

Ovo je, inače, čak šesti put da su se princ i princeza od Monaka pojavili zajedno za samo osam dana, a mnogi ocenjuju da je u pitanju pokušaj da se napravi privid bračne idile u jeku tračeva o njihovom odnosu.

Princeza Šarlin od Monaka zagrlio muž Albert
Aventurier Patrick/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Princeza Šarlin je bila dugo odsutna, mesecima se nije pojavljivala u Monaku. U međuvremenu je Albertova bivša ljubavnica Nikol Kost bivala sve zastupljenija u javnosti. To je pokrenulo glasine da je buknula strast među bivšim ljubavnicima. Možda ni ne čudi što se princ oglasio za italijanske medije: "Šarlin je uz mene. ne razumem sve te glasine koje me bole, o tome da ona živi negde drugde pa da se viđamo samo po dogovoru, to nije tačno". Kao i uvek, u priči o princezi Šarlin toliko oprečnih detalja.

Princeza Šarlin i princ Albert upoznali su se davne 2000. godine, dok je ona još bila olimpijska plivačica, a zvanično su par od 2006. Venčali su se 2011. godine u Monaku i dobili dvoje dece.

STEPH / Visual / Profimedia, Profimedia Princeza Šarlin od Monaka se mnogo promenila kroz godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!