Glumac Metju Mekonahi podelio je na svom Instagramu fotografiju sa otečenim okom i zabrinuo svoje fanove. Naime, glumca je ubola pčela, što je izazvalo takvu reakciju da nije mogao da pogleda na jedno oko. Neki su nesreću povezali sa novim filmom koji glumac snima, krimi trilerom 'The Rivals of Amziah King'.

Iako je radnja još uvek u tajnosti, snimci sa seta prikazuju Mekonahija u liku sa nekoliko kutija meda. Zbog toga se spekuliše da je snimanje novog filma povezano sa nedavnim susretom sa pčelom, prenosi The Mirror.

Nije poznato da li je ubod pčele izazvao ozbiljnije probleme, ali su fanovi ipak izrazili zabrinutost i dali savete, ali i komplimente u komentarima ispod objave na Instagramu. "Molim te, čuvaj se...", "Jesi li dobro!?", "Nadam se da imaš led na očima...", "Čak i sa ovim haosom na licu, i dalje si lep",pisali su fanovi.

Insekt ujeo Metjua Mekonahija i skroz mu zatvorilo oko
Shuterstock 

U komentarima su se javili Dejvid Bekam, bivši fudbaler, manekenka Sindi Kraford, komičarka Čelsi Hendler i druge poznate zvezde. Inače, glumac je prošle godine bio na snimanju novog filma, a kako prenose mediji, "The Rivals of Amziah King" je sada u fazi postprodukcije. Pored Mekonahija, u filmu igraju i Kurt Rasel, Kol Sprous i Oven Tig.

Shutterstock, Instagram Slavni glumac godinama je u braku sa prelepom Kamilom

Izvor: Jutarnji.hr/ Wanted Anja Nešić