Kada spomenemo holivudske zvezde, lako je pomisliti da su oni sve dobili "na tanjiru". Međutim, istina je da se neretko iza slave i novca kriju više nego teške životne priče.

Metju Mekonahi je imao sve samo ne bajno i sjajno detinjstvo. Svakodnevno je gledao tuče roditelja, svađe, vrisku i ciku, a neretko je i sam dobijao žestoke batine. Međutim, njegovi roditelji mirili su se nakon svake svađe, a onda bi bio primoran da sluša njihove žestoke se*sualne odnose do duboko u noć. Zapravo, otac je i umro dok je doživljavao orgazam, tokom seksualnog odnosa sa svojom suprugom, glumčevom majkom.

Mekonahi je tako svojevremeno prepričao za "People" traumatičnu situaciju.

"Bio je moj otac. Niko ili ništa ga nije moglo ubiti. Osim mame. Uvek je govorio meni i mojoj braći: 'Momci, kad odem, vodiću ljubav sa vašom majkom' i to se dogodilo. Imao je srčani udar kada je dostigao vrhunac."

Inače, glumac je detalje svog odrastanja opisao u svojoj biografiji "Greenlights", koja je, izmeđuostalog i jedna od najprodavanijih knjiga u poslednjih 10 godina. Podsetimo, Mekonahi je rođen u 1969. godine u teksaškom Uvaldeu. Njegova majka Meri Katlin bila je spisateljica i učiteljica, a otac Džim lokalni naftni biznismen koji se zamalo nakon srednje škole profesionalno bavio američkim fudbalom.

Silovan sa 15 godina od strane muškarca
Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Silovan sa 15 godina od strane muškarca

Metju Mekonahi je kao 15-godišnjak bio žrtva seksualnog zlostavljanja, o čemu je govorio u svojoj biografiji "Zelena svetla", koja je bila jedna od najprodavanijih knjiga na listi New York Timesa.

"Kad sam imao 15 godina, prvi sam put bio ucenjen da imam intimne odnose s nekim. Bio sam uveren da ću završiti u paklu nakon smrti zbog polnih odnosa pre braka. Danas se samo nadam da to nije istina’, napisao je u knjizi i potom otkrio da je samo tri godine kasnije bio žrtva seksualnog iskorišćavanja.

"Seksualno me je zlostavljao muškarac kad sam imao 18 godina. Držao me je onesvešćenog u zadnjem delu svog kombija’, ali nije želeo da otkriva detalje.

Metju Mekonahi imao teško detinjstvo
printscreen/youtube 

Ono što je sve zaprepastilo je da je ta stravična iskustva glumac okarakterisao kao pozitivna, tvrdeći da zbog toga nije traumatizovan.

"Nikada se nisam osećao kao žrtva. Imam mnogo dokaza da se svet udružio da me učini srećnim".

U svojoj biografiji je kroz nekoliko primera opisao i turbulentan odnos svojih roditelja, istakavši da mu je bilo teško da odrasta u nezdravom okruženju.

Njegov otac je njegovu majku prignječio uza zid, a ona ga je uradila po licu sa slušalicama telefona, te mu slomila nos.

Metju Mekonahi
Shuterstock 

A tu nije bio kraj užasnim scenama. Glumac je opisao njihovu borbu u kojoj je majka u ruci držala nož, a otac bocu kečapa. Na kraju su oboje bili prekriveni kečapom i krvlju, dok se Metju sa braćom krio iza kreveta.

Prema njegovim rečima, pali su na kuhinjski pod pod koji je bio preliven kečapom i krvi i tu počeli da vode ljubav", otkrio je glumac u biografiji.

Bonus video

Preko 40% mladih misli da je ok udariti šamar devojci Wanted/Mondo

Izvor: Wanted A.N.