Brak slavnog glumca Metjua Mekonahija i lepe manekenke Kamile Alves sa razlogom važi za jedan od najstabilnijih u Holivudu. Njihova ljubav inspiriše mnoge, a njihova ljubavna priča bez problema mogla bi poslužiti kao scenario za jedan dobar romantični film.

Par se upoznao 2006. godine u jednom klubu na Sunset Boulevardu i dok je slavni oskarovac na prvu ostao očaran brazilskom lepoticom, dok ona njega prvo nije ni prepoznala.

Metju Mekonahi sa suprugom Kamilom.
Shutterstock 

Tačnije, Kamila uopšte nije bila impresionirana njegovim statusom filmske zvezde te se tako Metju morao dobro potruditi kako bi je osvojio i pokazao joj je ko je i kakav je zapravo. On je te večeri bio u izlasku sa svojom društvom kada je krajičkom oka spazio lepu manekenku pa je pozvao nju i njeze prijateljice da im se pridruže.

Na kraju su to učinile, ali prema glumčevim tvrdnjama, bilo je jasno kako je nije oduševio, a prvi put mu se obratila na svom rodnom portugalskom jeziku, ali glumac je našao način da se snađe.

"Tada sam razumeo portugalski bolje nego u naših devet godina veze", izjavio je jednom prilikom za "People".

Metju je priznao da tada nije bio nezadovoljan kao samac. "Nisam tražio. Bio sam vrlo srećan sam. Dobro sam spavao, bio sam duhovno zdrav, dobro sam se družio sam sa sobom. Ali izašli smo na naš prvi sastanak nakon susreta u klubu i tada sam znao da sledeće večeri ponovo želim ići na drugi dejt. I sledeće večeri nakon toga hte sam na treći dejt. A onda sam s njom želeo da nastavim život. I s nikim drugim", rekao je glumac, a ostalo je istorija. 

Par je dobio i troje dece: dva sina i ćerku, a zanimljivo je i da Mekonahi nikad ne kupuje skupe poklone svojoj supruzi. Umesto toga, poklanja joj nešto mnogo vrednije - daje joj beleške koje sam pravi. "Ozbiljna beleška koja sadrži malo poezije, za koju sam morao da sednem i da odvojim malo vremena vredi više od bilo stvari koju sam morao da platim", ispričao je glumac i nema sumnje da bi mnogi platili milione samo da dobiju pravu pažnju od svoje druge polovine.

Metju Mekonahi sa ženom i decom.
Shutterstock 

Problem sa svekrvom

Međutim, njihova ljubav bila je na ozbiljnom ispitu na početku veze zbog, ni manje, ni više, glumčeve majke. Supruga Metjua Mekonahija ispričala je jednom prilikom da na početku veze sa poznatim glumcem nije imala baš najbolji odnos sa njegovom majkom, Meri Mekejb, prenosi Page Six.

Kako je rekla u epizodi podkasta "Souther Living's Biscuits&Jam" nedavno, svekrva je svašta nešto radila kada se ona prvi put pojavila u životu njenog sina.

"Zaista me je testirala", prisetila se Kamila. "Zvala bi me svim imenima Metjuovih bivših devojaka, počela bi da priča na izmenjenom španskom jeziku sa mnom, pomalo me unizivši", dodala je brazilska manekenka.

Alves je tada otkrila da je na kraju osvojila buduću svekrvu nakon što ju je pozvala da joj se pridruži na poslovnom putu u Istanbulu.

"Celi put do tamo, ceo let avionom do Istanbula, pričala mi je sve te priče", rekla je Kamila. Trećeg dana putovanja, Kamila joj je uzvratila i pustila je da upozna i njenu brazilsku, ljutu latino stranu.

"Imale smo tokom putovanja odnos toplo-hladno i na kraju me je samo pogledala i rekla: U redu. Sada si unutra (u porodici)".

Alves je shvatila da je njena svekrva samo želela da ona uzvrati. "I onda, od tog dana, te noći, imamo neverovatnu vezu i toliko je poštujem. Ona ima toliko poštovanja prema meni", nastavila je.

Iako njihov odnos ponekad može da bude "škakljiv", ona je naglasila da ih njih dve uvek sve rešavaju i dobro se smeju i našale.

Bonus video:

OVO NIKO NE BI PRIZNAO! Svekrva nahvalila snajku pa OTKRILA u čemu je bolja od nje Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!