52-godišnji Metju Mekonahi i njegova 12 godina mlađa supruga Kamila Alves snimljeni su na jednoj od plaža, a tom prilikom supruga slavnog glumca pokazala zavidnu formu u bikiniju sa dubokim dekolteom.

Kamila i Metju važe za jedan od najskladnijih i najlepših holivudskih parova, a njihova ljubavna priča bez problema mogla bi poslužiti kao scenario za jedan dobar romantični film.

Par se upoznao 2006. godine u jednom klubu na Sunset Boulevardu i dok je slavni oskarovac na prvu ostao očaran brazilskom lepoticom, dok ona njega prvo nije ni prepoznala.

"Nije bila inpresionirana holivudskom facom"

Tačnije, Kamila uopšte nije bila impresionirana njegovim statusom filmske zvezde te se tako Metju morao dobro potruditi kako bi je osvojio i pokazao joj je ko je i kakav je zapravo. On je te večeri bio u izlasku sa svojom društvom kada je krajičkom oka spazio lepu manekenku pa je pozvao nju i njeze prijateljice da im se pridruže.

Na kraju su to učinile, ali prema glumčevim tvrdnjama, bilo je jasno kako je nije oduševio, a prvi put mu se obratila na svom rodnom portugalskom jeziku, ali glumac je našao način da se snađe.

Kamila je Metjua Mekonahija zavela na prvi pogled
Shutterstock 

"Tada sam razumeo portugalski bolje nego u naših devet godina veze", izjavio je jednom prilikom za "People". Međutim, ako pitate Kamilu o toj noći, njeno viđenje njihovog prvog susreta potpuno je drugačije.

"Upoznali smo se u Hajdu. Imali smo dje interakcije u baru. Prvo, nisam znala ko je on. U to vreme imao je dugu bradu i nosio je neki šešir. Bio je sav zakamufliran, zapravo nisam shvatala ko je on", priznala je.

Metju je priznao da tada nije bio nezadovoljan kao samac.

"Nisam tražio. Bio sam vrlo srećan sam. Dobro sam spavao, bio sam duhovno zdrav, dobro sam se družio sam sa sobom. Ali izašli smo na naš prvi sastanak nakon susreta u klubu i tada sam znao da sledeće večeri ponovo želim ići na drugi dejt. I sledeće večeri nakon toga hte sam na treći dejt. A onda sam s njom želeo da nastavim život. I s nikim drugim."

Metju I kamila ima troje dece
Shutterstock 

Prisećajući se zbog čega se osećao tako sigurnim, otkrio je da je to bilo zbog samopoštovanja koje je imala prema sebi, prema porodici i način na koji je poštovala njega, ali nikada nije uzimala ništa zdravo za gotovo.

Taj osećaj pokazao se obostranim i u julu 2008. godine par je je dobio prvo dete, sina Levija, u januaru 2010. godine dočekali su ćerku Vidu, a sina Livingstona dobili su u decembru 2012. godine.

Verili su se na Božić 2011. godine i u tajnosti se venčali u junu sledeće godine u njihovoj kući u Ostinu. To nije bio konvencionalni poredak stvari, ali i za to je postojao vrlo specifičan razlog.

Tokom intervjua za "People" 2012. Kamila je priznala da je bila iznenađena što su se uopšte venčali.

"Mislim da je to nešto do čega smo evoluirali. Nikad nisam bila devojka koja je odrastala govoreći da želi da se uda. Zapravo sam rekla svojim roditeljima da ne očekuju da se udam. Za mene je najvažnije bilo da se pobrinem da naš dom bude miran, da je zdrav, da su deca dobro. Nisam znala koliko je venčanje važno i koliko je zaista bilo posebno sve dok nisam prošla kroz ceremoniju."

Tokom godina u više navrata su ih pitali u čemu se krije njihova tajna i ispalo je kako je reč o svakodnevnim i uobičajenim stvarima poput druženja kod kuće, kuvanja zajedno, a priznali su da ponekad i pobegnu do hotela koji im je od kuće udaljen deset minuta.

Shutterstock, Instagram Slavni glumac godinama je u braku sa prelepom Kamilom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!