Metju Mekonahi (52) uvek se nalazio na listama najpoželjnijih muškaraca na svetu, a poslednjih godina je nekako pao u zaborav.

Metju je snimljen pre nekoliko dana u Londonu u belim pantalonama i zelenoj dukserici, dok je na glavi imao kapu. Mogao se primetiti njegov umoran izgled lica i kako je 'ostario preko noći'.

Metju možda ima i razloga za brigu jer više nije tražen glumac kao nekada. U poslednje vreme se pojavljuje u animiranim filmovima, a zadnja značajna uloga bila u hvaljenoj seriji 'True Detectives', a glumio je i u drami 'Interstellar' iz 2014.

metju mekonahi danas
Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Još se pamti i njegova transformacija za biografsku dramu o životu Rona Vudrofa, 'Poslovni klub Dalas' koji je nakon drogiranja  seksualnog života oboleo od HIV-a. Zbog tog filma, Metju je smršao 19 kilograma i osvojio Oskar za najbolju glavnu ulogu.

Kako je rekao, tokom deijte jeo je samo belanca i piletinu, i nije izlazio iz kuće skoro šest meseci kako bi izgledao bledo. Takođe, počeo je da gubi vid tokom prepremanja za pomenutu ulogu.

'Zbog gubitka kilograma nisam mogao da odem na večeru pa sam morao da pronađem nove načine da se zabavim. Bila je to jedna velika avantura', ispričao je svojevremeno. Vreme je provodio čitajući i pišući.

metju mekonahi je za film poslovni kluba dalas osvojio oskara
Shutterstock 

Inače, glumac je od 2012. u braku s manekenkom i dizajnerkom Kamilom Alves (40). Zajedno su od 2006. a upoznali su se u noćnom klubu na Sunset Boulevardu.

Dve godine kasnije dobili su sina Levija, 2010. godine u porodicu je došla ćerka Vida, a najmlađi sin Livingston rođen je 2012. godine, iste godine kada se par venčao.

Kao što smo pomenuli, Metju je veliku pažnju skrenuo neverovatnim transformacijama zarad uloga, a neke od najboljih pogledajte u galeriji u nastavku teksta: 

Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia, TROV / Backgrid USA / Profimedia Transformacije slavnog glumca

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!