Kada spomenemo holivudske zvezde, lako je pomisliti da su oni sve dobili "na tanjiru". Međutim, istina je da se neretko iza slave i novca kriju više nego teške životne priče.

Jedan od onih koji se ne može pohvaliti da je na lak način došao do slave je i holivudski glumac i veliki zavodnik Metju Mekonahi. Najveću popularnost donele su mu brojne romantične komedije, zbog kojih je brzo našao put do srca mnogih, te ne čudi što je njegova velika ispovest pre nekoliko godina izazvala šok u svetu, jer niko nije mogao ni da nasluti koliku bol krije njegov osmeh.

Mekonahi je imao sve samo ne bajno i sjajno detinjstvo. Svakodnevno je gledao tuče roditelja, svađe, vrisku i ciku, a neretko je i sam dobijao žestoke batine. Međutim, njegovi roditelji mirili su se nakon svake svađe, a onda bi bio primoran da sluša njihove žestoke se*sualne odnose do duboko u noć. Zapravo, otac je i umro dok je doživljavao orgazam, tokom seksualnog odnosa sa svojom suprugom, glumčevom majkom.

Mekonahi je tako svojevremeno prepričao za "People" traumatičnu situaciju.

"Bio je moj otac. Niko ili ništa ga nije moglo ubiti. Osim mame. Uvek je govorio meni i mojoj braći: 'Momci, kad odem, vodiću ljubav sa vašom majkom' i to se dogodilo. Imao je srčani udar kada je dostigao vrhunac."

Inače, glumac je detalje svog odrastanja opisao u svojoj biografiji "Greenlights", koja je, izmeđuostalog i jedna od najprodavanijih knjiga u poslednjih 10 godina. Podsetimo, Mekonahi je rođen u 1969. godine u teksaškom Uvaldeu. Njegova majka Meri Katlin bila je spisateljica i učiteljica, a otac Džim lokalni naftni biznismen koji se zamalo nakon srednje škole profesionalno bavio američkim fudbalom.

"Ja sam najmlađi od trojice braće i sin sam roditelja koji su se dvaput razveli i tri puta venčali jedno s drugim", napisao je glumac. I dok je u biografiji nekoliko puta naglasio kako je roditelje jako voleo, priznao je i kako je bilo teško odrastati u nezdravom okruženju koje su priredili njemu i njegovoj braći. Burnu vezu svojih roditelja u biografiji je dočarao kroz nekoliko primera.

Prisetio se jedne večeri kada mu je bilo samo pet godina i kada je njegov tata za večerom zatražio još jednu porciju krompira. "Siguran si da želiš još, debeli?", upitala je tada njegova mama oca, te je nastavila da mu se ruga zbog kilaže, a Metju i njegova braća znali su da se sprema nešto loše.

"Tata je preokrenuo celi sto, podigao se i krenuo prema mami, a ona je odmah potrčala da zove policiju", napisao je. Stvari su zatim postale još gore jer njegov otac prignječio njegovu mamu uza zid, a ona ga je udarila po licu slušalicom telefona i slomila mu nos.

Metju Mekonahi je ispričao detalje iz detinjstva.
Shutterstock 

Zatim je opisao njihovu borbu u kojoj je ona u ruci imala nož, a on bocu kečapa. Na kraju su oboje bili prekriveni kečapom i krvi, dok se Metju sa braćom skrivao iza kauča.

"Pali su na kolena na kuhinjski pod koji je bio prekriven kečapom i krvi... i počeli da vode ljubav", prisetio se glumac u biografiji.

Metju je otkrio i detalje traumatičnog gubljenja nevinosti sa 15 godina, kada je, kako kaže, bio ucenjen da to uradi, a potom bio u paničnom strahu da će otići u pakao jer je to uradio. Kao da sve što je doživljavao do tada nije bilo dovoljno, nego je doživeo i silovanje od strane nepoznatog muškarca dok je ležao onesvešćen u kombiju.

Metju Mekonahi kaže da se nikad nije osetio žrtvom zbog onoga što je doživeo.
Shutterstock 

"Nikada se nisam osetio žrtvom. Imam veliki broj dokaza da se svet ujedinio da me usreći", rekao je Mekonahi svojevremeno, a preneo Variety.

Ipak, glumac je rekao da nakon svega jako dugo nije govorio sa svojom majkom. Razlog je bio taj jer je bez njegovog znanja komunicirala sa novinarima.

"Osam godina nismo pričali, rekao je Metju naglasivši da je u više navrata pokušao da razgovara sa njom telefonom, ali je to bilo nemoguće jer je ona bila opterećena njegovom slavom", istakao je glumac.

"Dešavalo se da razgovaram s njom i da posle nekoliko dana završimo u novinama. Rekao sam joj da ne govori to, da treba da ostane između nas. Postala je druga osoba, ali niko nije savršen. Oprostio sam joj, nije ona kriva. Samo sam morao da postavim neke granice i to je trajalo tih osam napornih godina, a sada je naš odnos mnogo bolji", zaključio je Metju Mekonahi koji je danas u srećnom braku sa lepom Kamilom Alves i sa kojom aktivno pomaže žrtve zlostavljanja i brojne humanitarne organizacije.

Metju Mekonahi i njegova supruga aktivno pomažu žrtve zlostavljanja.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!