Kontroverzni rijaliti program "Toddlers and Tiaras" ponovo se našao u žiži interesovanja od kako se ubila jedna od najpopularnijih učesnica Kajlija Pouzi. Zbog ove tragedije, u žiži javnosti ponovo su se našle i druge dečje misice, među kojima je i vice šampionka Eden Vud.

Eden koja danas ima 17 godina možda se povukla iz sveta takmičenja kada je imala samo 6 godina, sa već tada osvojenih 500 titula, ali za razliku od drugih učesnica, ona je jedna od retkih kojoj su se, baš kao Kajliji, vrata šoubiza širom otvorila.

Eden Vud je dobila priliku da uđe u svet šoubiznisa nakon završetka kontroverznog rijalitija.
Kristina Bumphrey / INSTAR Images / Profimedia 

Malo nakon završetka "Toddlers and tiaras", ona je dobila svoj rijaliti, a sada na sve načine pokušava da ostvari svetsku slavu. Nažalost, mnogi se plaše, s razlogom, da lepa Eden ne krene Kajlijinim putem, jer njena majka Miki ne popušta sa bolesnim ambicijama da od svoje mezimice napravi zvezdu po svaku cenu.

Facebook, pritnscreen/instagram Kajlija Pouzi oduzela je sebi život u 16. godini

Za neke njene pojedine postupke sazanlo se tek nedavno, iako je poznato da je eden zbog svega što je trpela razvila otpor prema stresnim situacijama, a detinjstvo joj je bilo ispunjeno izlivima besa zbog kojih je morala da potraži i stručnu pomoć.

Njena nekadašnja menadžerka progovorila je o zverstvima njene majke, koja ju je od 2. godine vodila u solarijum, terala da nosi tešku šminku, veštačke trepavice, perike i umetke.

Eden Vud od malena je nosila tešku šminku.
Profimedia 

Od malih nogu ju je pred nastupe bukvalno nalivala espresom i energetskim pićima, a devojčica je rasla na nezdravoj hrani. Eden je često dobijala batine ukoliko bi bila razdražljiva ili bi joj se prispavalo pred takmičenja, a kod kuće bi vežbala i po 8 sati dnevno zahtevne koreografije.

Eden Vud je nekad morala i po 8 sati da vežba zahtevne koreografije.
MCT / Newscom / Profimedia 

Zbog preteranog šećera, gotovo da nije bilo zuba koji nije imao karijes, zbog čega ju je majka Miki terala da nosi proteze koje su bile veoma neudobne, međutim ukoliko bi se devojčica požalila na bol, zauzvrat bi dobijala šamare, umesto da je odvedu kod stomatologa.

Miki je želela, a na kraju i uspela, da Eden osvoji sve moguće titule, a za to je "gazila preko mrtvih". Najveća rivalka bila je devojčica istih godina kao Eden - Aleksis Tod.

I njena majka, baš kao i Miki imala je nerealne ambicije, te je ćerku sa nepunih 5 godina odvela kod kiropraktičara kako bi joj "namestio" kičmu, odnosno, kako bi Aleksis imala navodno bolje držanje. Na bolnom tretmanu devojčica je histerično plakala, ali njena majka se nije na to obazirala. Takođe, redovno ju je vodila i na spray tan, kako bi njena bronzana boja kože došla do izražaja.

U jednom trenutku, sve te pripreme, kolikogod bile bizarne, počele su da se isplaćuju, te je Aleksis osvajala sve više titula. Naravno, Miki to nije odgovaralo, te se odlučila na korak zbog kog je umalo bila umešana i socijalna služba. Naime, ona je naterala Eden da zavodljivo vrti kukovima i "trese zadnjicom", odnosno tverkuje pred sudijama, a potom da zavodljivo baci jaknu ispred njih. Na sve to, Eden je nosila kratak šorts i haltere, a celokupan nastup prikazan je na televiziji, a potom i ocenjen od brojnih stručnjaka kao "too much", odnosno "previše".

"Ovo je zlostavljanje dece", rekla je dr Vendi Volš, jedna od psihoterapeuta. Međutim, uprkos osudi javnosti, Eden je odnela pobedu na takmičenju i "prešišala" Aleksis po broju titula.

Eden, iako je bila mala, neretko je imala tantrume, odnosno izlive besa i histerije pred plesne tačke, koje nije želela da izvodi, ali njenu majku to nije zanimalo. Na bilo kakve kritike Miki je odgovarala sa "to je moje dete, jedinica, i razmazila sam je", kao i tvrdnjama da je Eden dobro, međutim, tinejdžerka je i sama kasnije u više navrtata govorila da je istina potpuno drugačija, te iako je ponosna što je bila deo popularnog šou programa i takmičenja, da može da bira, ne bi to ponovila.

Inače, Eden danas često kritikuju zbog "odraslijeg" izgleda, odnosno, samo u retkim situacijama kada se snima bez šminke ona izgleda kao tipična 17-godišnjakinja, dok bi joj u svim drugim okolnostima mnogi dali daleko više godina, a još njenih fotografije pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, instagram/officialedenwood Pogledajte koliko se Eden Vud promenila od dana kada se takmičila na dečjim izborima za Miss.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!