Kada je prvi put počeo da se emituje američki rijaliti šou "Devojčice i dijademe" ("Toddlers & Tiaras") svet se bukvalno zgrozio.

Akterke ovog šoua bile su devojčice uglavnom predškolskog uzrasta koje su izgledale kao minijaturne 40-godišnjakinje, vrckale i pućile se u svojim šljokičastim kostimima, pod slojevima jake šminke i umecima za kosu, sa lažnim zubima i tenom.

Dobro je poznato da se u Americi organizuju dečija takmičenja lepote, a mnoge majke su u tome videle "bolju" budućnost za svoju decu.

Njihovi roditelji bukvalno su se takmičili u tome ko će od svog deteta napraviti “plastičniju” lutku za ovaj bizarni izbor lepote, a uprkos zgražavanju gledalaca, deca su nastavila da odrastaju s njima.

edin vud nekada
printscreen/youtube/SLAQR 

Život čuvene Hani Bu Bu nastavio je da bude tužan rijaliti, a u nastavku pogledajte kako danas izgledaju druge poznate “todlersice”...

hani bu bu nekada
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Iden Vud

Iden Vud (16) sebe danas opisuje kao jako srećnu i zabavnu devojku iz malog grada s velikim snovima. Lice ove devojčice vam je verovatno veoma poznato - čak i ako živite u Srbiji. Ona je prethodnih godina nekoliko puta pobeđivala na različitim takmičenjima lepote, a bila je proglašena i za najlepšu devojčicu u celoj Americi.

iden vud nekad
MCT / Newscom / Profimedia 

Želi da upiše Harvard, ali takođe želi da se bavi muzikom i glumom, jer sebe vidi “definitivno kao izvođačicu”.

iden vud danas
Instagram 

Danijel Kirbi

“Kad sam bila mala bila sam puna sebe. Bila sam prelepo dete, ali nije trebalo da to izražavam na taj način.

Sad sam jaka, nezavisna, neverovatna žena”, “skromno” tvrdi Danijel Kirbi (19), koja trenutno radi na tome da postane terapeutkinja i, jednog dana, Mis Amerike.

danijel kirbi danas
Instagram 

Bela Baret

Bela ima 14 godina i vrlo je kaže zauzeta privatnim životom, voli brzu vožnju i džet ski…

bela baret nekad
- / Wenn / Profimedia 

“A pored toga što sam vođa navijačica, manekenišem i nosim svoje brendove, uvek se desi nešto uzbudljivo.”

bela baret danas
Instagram 

Liana Piralja

“Ja sam ista ambiciozna osoba kakva sam bila i onda. Tokom godina sam se razvijala kao glumica, pevačica, igračica i model”, kaže Liana (19) koja sanja karijeru u Holivudu.

liana piralja danas
Instagram 

Medison Berg

Medison (20) priznaje da se danas naježi kad čuje svoj glas iz emisije “Devojčice i dijademe”.

Bila je Mis Misisipija, a za People kaže da se trenutno fokusira samo na jednu stvar – istinsku sreću.

mesidon berg danas
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!