Mnogi su bili zgroženi porodičnim odnosima majke i ćerke, njihovom komunikacijom i načinom života, dok je drugi deo, doduše manji, podržavao bizarni odnos majke Džun i njene ćerke Alane.

Rijaliti zvezda nedavno je privukla pažnju raskidom sa svojim dečkom, međutim pomirili su se i više ni ne kriju da su zajedno. Ovim povodom oglasila se i mama Džun, koja brani ćerkinu ljubav, međutim, rekli bismo iz pogrešnih razloga.

 Naime, čuvena Hani Bu Bu je u vezi sa dečkom Darlinom Krasvelom, studentom koji ima 20 godina.

"Alana nije ono dete od 6, 7 godina u koje ste se svi zaljubili pre 11 godina", izjavila je njena mama i dodala kako njena ćerka dobija veliki broj uvredljivih poruka zbog boje kože svog dečka, kao i zbog njegovih godina.

AKM Images / Backgrid USA / Profimedia, screenshoot/instagram Pogledajte kako Mama Džun i Hani Bu Bu danas izgledaju

"Alana je odrasla, sledeće godine završava srednju školu, momci!“ dodala je 42-godišnja rijaliti zvezda", rekla je Džun. Ona je istala da je upoznala momka svoje ćerke, te da je veoma kulturan i obrazovan.

"Mislim, on nije loš. On se prema njoj ne ponaša loše ili tako nešto. ... Oni su mladi ... Dakle, ako traju, traju? U redu", dodala je mama rijaliti zvezde.

Hani Bu Bu danas
screenshoot/instagram 

Hani Bubu je vezu sa studentom od 20 godina objavila pre par meseci. Njih dvoje su bili nekoliko meseci u vezi, a onda su počeli da kriju svoju ljubav zbog uvredljviih komentara.

"Novi dečko Hani Bu Bu ima 20 godina? Pa ona ima 16 godina, to je za zatvor", "Ima li to dete roditelje", samo su neki od komentara koji kruže mrežama.

hani bu bu zbog dečka trpi uvrede
Printscreen instagram 

Čini se da Hani Bu Bu više ne dotiču komentari, te je tako javno objavila sliku na kojoj pozira nasmejana sa svojim dečkom.

hani bu bu s dečkom
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, Hani Bu Bu je imala svoj rijaliti program "Here comes Honey Boo Boo", koji je pratio život njihove, uglavnom disfunkcionalne porodice, katastrofalne odnose između majke i ćerki, potrebu za slavom, ali i namenskim gojenjem devojčice koja je dovedena do veoma opasne kilaže.

Tako je jedan od omiljenih specijaliteta Mame Džun bila testenina natpopljena gomilom putera. Međutim, ma koliko da je šou bio na meti kritika, donosio im je ogroman novac, a mnogi su govorili da je Mama Džun spremna da proda i ubija izborima rođenu ćerku samo da bi bila poznata.

U potrazi za glamuroznijim načinom života, zapala je u teške poroke. Bila je hapšena zbog posedovanja teških opijata. Emisija koja ih je proslavila, "Povratak Hani Bu Bu” prestala je da se emituje, a razlog ove odluke je pojavljivanje Marka MekDanijela osuđenog za zlostavljanje deteta, u ulozi novog-starog partnera mame Džun. Da priča bude još strašnija, jedna od ćerki poznate tv mame, Ana Kardvel ispričala je da ju je ovaj muškarac zlostavljao kad je imala osam godina.

Hani Bu Bu je odrasla na špagetama sa margarinom i "tajnim sokićem" koji joj je majka davala da živne, a u pitanju je bio energetski napitak.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!