Naša Konstrakta uspela je da osvoji svet maestralnim nastupom za pesmu "In Corpore Sano", a danas se čini da se gotovo na svakom koraku mogu čuti dobro poznati stihovi "umetnica mora biti zdrava...". A u isčekivanju finala, verujemo da ste se, kao i mnogi, podsetili i nekih prošlogodišnjih hitova. Zapravo, slobodno možemo reći da su pojedine numere i dan-danas opravdano među najslušanijim, iako su prošle godine i godine.

Tako se na žurkama i dalje mogu čuti "Wild dances", "Quele, Quele", "Euphoria".. ali i još jedna pesma koja možda nije pobedila, ali je njenom izvođaču donela svetsku slavu i popularnost o kojoj je mogao samo da sanja.

U pitanju je "Shake it", grčkog pevača Sakisa Ruvasa, a te davne 2004. godine, nema ko nije vrckao u zaraznom ritmu ove prave letnje pesme. Takmičenje je završio kao treći (Ruslana je bila ta koja je bila broj jedan), ali to se nipošto nije odrazilo negativno na njegovu popularnost, naprotiv.

Doduše, omiljeni frajer brojnih Srpkinja, već je bio zvezda u Grčkoj, ali nakon Evrovizije, na svakom koraku moglo se čuti "Shake, shake, shake, shake, shake it mi amor..".

Verovali ili ne, slavni Grk danas ima 50 godina, a i dan-danas izgleda fenomenalno. Ne skida osmeh sa lica i uživa kako u skladnom porodičnom životu, tako i u popularnosti koja možda nije kao što je bila u zenitu njegove karijere, ali postoji.

Sakis Ruvas i dan- danas je jedan od najslavnijih pevača u Grčkoj.
AGF s.r.l. / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, tokom karijere pratili su ga brojni skandali i glasine, od kojih su najglasnije da je gej jer "niko ko je strejt ne može tako da vrcka kukovima", pisali su.

Međutim, istina je da je poslednjih 17 godina veran samo jednoj ženi, prelepoj bivšoj manekenki Katiji Ziguoli koju je oženio nakon 13 godina vanbračne zajednice. Za sve ove godine dobili su četvoro dece - dve devojčice i dva dečaka.

Tokom karijere Sakis se pojavio i kao sudija u grčkom "Iks Faktoru", oprobao se i kao glumac, a pokrenuo je i nekoliko više nego uspešnih biznisa.

Tako danas vodi suši restoran, a vlasnik je i veoma popularnog kluba koji je nažalost 2010. izgoreo u požaru. Šteta je procenjena na četiri miliona evra, a atinska policija je sumnjala da je požar podmetnut, i da iza svega stoje vlasnici konkurentskih noćnih klubova. Posle nekoliko meseci renoviranja, klub je nastavio sa radom.

Sakis Ruvas danas je uspešan biznismen.
naa / Mavrixphoto / Profimedia 

Inače, Sakis je rođen u veoma siromašnoj porodici i ima trojicu braće o kojima je morao, kao najstariji, da brine već od 5. godine. Talenat za ples i atletiku pokazao je već sa 4 godine, što nije ništa čudno s obzirom da su mu i roditelji svojevremeno igrali amaterski u pozorištu.

Nakon razvoda roditelja prešao je sa braćom kod babe i dede, a da bi izdržavao porodicu radio je sve što mu je došlo po ruku, počec od popravke automobila, preko rada na gradilištu, pa sve do šankerisanja. Tek u srednjoj školi posvetio se više sebi i pridružio grčkom nacionalnom timu i takmičio u skokovima s motkom, a koliko je bio dobar atleta svedoči i to što je osvojio brojna prvenstva i bio više puta nagrađivan.

Međutim, ljubav prema muzici bila je jača, te sa 18 godina napušta Krf i počinje da nastupa po klubovima, a ostalo je istorija.

Danas su loši dani definitivno iza njega, a i dalje je jedna od omiljenih slavnih ličnosti Grčke, a kako izgleda 18 godina nakon legendarne Evrovizije pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Sakis Ruvas nekada je bio zvezda Evrovizije, a slavni pevač i dan-danas izgleda sjajno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!