Groznica "Konstrakta" ne prestaje da trese svet. Nakon maeastralnog nastupaAne Đurić, publike koja je u glas pevala "bit, bit, bit, biti zdrava..." i simpatija koje je pobrala na mrežama, usledilo je neizvesno proglašenje pobednika gde su našu pevačicu ostavili za sam kraj.

Srbija na trenutak gotovo da nije disala, sve dok se nije čulo gromoglasno da prolazimo u finale. Čak i na konferenciji za novinare došlo je do neviđene situacije - svi su u glas pevali stihove pesme "In Corpore Sano", a da je numera jedan od favorita svedoči i to što Konstraktin nastup sa druge polufinalne večeri ima najviše pregleda - gotovo milion, što je gotovo trostruko više u odnosu na tek par stotina hiljada drugih učesnika.

Konstrakta je prošla u finale Evrovizije.
Youtube 

Ne zaboravite da je čak i voditeljka Laura Pausini još na bini ,pre proglašenja finalista "skinula" Konstraktine pokrete.

Voditeljka evrovizije igra kao Konstrakta RTS

Nakon spektakularnog polufinala, mnogi su Ani Đurić prognozirali ako ne pobedu, onda makar visoko kotiranje, a za sada "Biti zdrava", odnosno "In Corpore Sano" prvi je u trendingu.

Konstrakta ekskluzivno za Kurir nakon prolaska u finale Kurir

Inače, nakon druge polufinalne večeri na Pesmi Evrovizije u Torinu odlučen je redosled nastupa za veliko finale, a srpska predstavnica nastupiće pod rednim brojem 24.

Finale će otvoriti predstavnici Češke, a priliku da zatvori takmičarski deo ovogodišnje Pesme Evrovizije imaće pevač iz Estonije. Konstrakta će pesmu "In corpore sano" izvesti pretposlednja, odnosno 24. po redu.

Evo koji je tačan redosled nastupa u finalu Evrovizije:

 1. Češka
 2. Rumunija
 3. Portugal
 4. Finska
 5. Švajcarska
 6. Francuska
 7. Norveška
 8. Jermenija
 9. Italija
 10. Španija
 11. Holandija
 12. Ukrajina
 13. Nemačka
 14. Litvanija
 15. Azerbejdžan
 16. Belgija
 17. Grčka
 18. Island
 19. Moldavija
 20. Švedska
 21. Australija
 22. Engleska
 23. Poljska
 24. Srbija
 25. Estonija

A ukoliko ste propustili kako je izgledao nastup naše predstavnice u polufinalu, pogledajte video na kraju teksta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!