Ana Đurić Konstrakta nastupila je pod rednim brojem 3 u drugoj polufinalnoj večeri Evrovizije.

Konstrakta je numerom "In Corpore Sano" oduševila publiku koja je sve vreme tapšala zajedno sa Anom i pevala stihove "Biti zdrava".

Ono što je posebno zanimljivo jeste to da je Ana ušla u istoriji Evrovizije. Naime, Konstrakta je jedini izvođač koji je svoju numeru izveo na latinskom jeziku.

Konstrakta je jedini izvođač koji je svoju numeru izveo na latinskom jeziku.
Youtube 

Da je Konstrakta uspela da promeni istoriju Evrovizije, potvrdili su i na zvaničnom Tviter nalogu ovog popularnog festivala gde je objavljeno da je predstavnica Srbije prva u istoriji ovog takmičenja koja je pevala na latinskom jeziku.

Ovo je prvi put ne samo da pesma sadrži latinski jezik, već i da se izvodi u kombinaciji sa drugim jezikom.

"Konstrakta nas vodi kroz tri minuta muzičke meditacije o fizičkom i mentalnom zdravlju, važnosti univerzalne zdravstvene zaštite i pogrešnom fokusu društva na standarde lepote", piše se na sajtu Evrovizije.

Da je Konstrakta uspela da promeni istoriju Evrovizije, potvrdili su i na zvaničnom Tviter nalogu ovog popularnog festivala
Nderim Kaceli / Avalon / Profimedia 

Ana Đurić je pesmom i koreografijom bez sumnje osvojila publiku, a uspela je da oduševi i voditelje festivala.

Voditeljka Evrovizije igrala je uz Konstraktinu pesmu
Youtube 

Italijanska pevačica Laura Pausini koja je jedan od voditelja programa izašla je na scenu i ponovila poznate pokrete - podigla je ruke i okretala dlanove, baš kako to čini i Konstrakta. U nastavku pogledajte Konstraktin nastup sa Evrovizije:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!