Ana Đurić Konstrakta večeras je nastupila na Evroviziji u drugoj polufinalnoj večeri. Konstrakta je sa pesmom ''In Corpore Sano'' nastupila pod rednim brojem 3, a po reakcijama i ovacijama nema sumnje da je osvojila publiku širom Evrope.

Aplauz nakon njenog nastupa bio je gromoglasan, a cela arena je pevala "Biti zdrava, biti zdrava".

Pored toga što Konstrakta provocira svojim stihovima, ona pažnju oprivlači i jednistvenim modnim stilom. Ono što je posebno zanimljivo jeste to da Ana Đurić nosi kreacije domaćih brendova.

Naime, dizajnerka Aleksandra Lalić bila je zadužena za nekoliko autfita koje je Konstrakta iznela.

Pored gorepomenute Aleksandre, Konstrakta je nosila i komade domaćih brendova Mishka, Mom Pants, Jebiga store, Disciplina, Just Mashine, Irma Kohel, Klasnja...

Kada je reč o obući na samom nastupu Konstrakta je nosila borosane- obuću koju smo vezivali za neka stara vremena. Za potrebe nastupa na Evroviziji za nju je dopremljen jedan beli par, a zanimljivo je što se ovakav tip obuće proizvodi i dan-danas u susednoj Hrvatskoj.

Konstrakta je na nastupu nosila borosane
Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia 

Ana je takođe nosila i upečatljiv nakit koji je delo brenda fcking.lion iza čijeg imena stoji dizajnerka Ana Anđelić.

Jedno je sigurno - ona voli efektne odevne komade i aksesoare, te tako ne možete a da je ne primetite.

Youtube Ana Đurić nosi komade domaćih dizajnera

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!