Konstrakta je svojom neobičnom pesmom "In Corpore Sano" gotovo preko noći postala ne samo zvezda na Balkanu, već i svetsko čudo, a svaki njen korak pod budnim je okom javnosti.

Nažalost, iako joj je originalna numera donela fanove sa svih strana, isto tako se i neki njeni potezi dodatno kritikuju i osuđuju. Tako je, primera radi, njena uskršnja čestitka izazvala potpuni haos na mrežama zbog indicija da stočić koji je u obliku slova "Z" zapravo znači da podržava rusku agresiju na Ukrajinu.

Zbog svega se oglasio i RTS demantujući takve navode, a čak je i Konstrakta ironično prokomentarisala celu situaciju rečima: "Danas sam shvatila, ipak je zemlja ravna", "Tupak je živ" i "I svemir je ravan", a kasnije i pozvala pratioce da "prebroje trouglove" na fotografiji aludirajući na sve teorije zavere koje o njoj kruže na internetu.

Konstrakta je ironično odgovorila na prozivke da podržava rusku agresiju.
pritnstscreen/instagram 

Ipak, situacija se ponovo smiruje, a kako se bliži Torino, mnogi su prebacili fokus na to kako će ceo nastup izgledati, šta će pevačica obući, kao i da li će poslednja situacija uticati na predviđanja o plasmanu.

Konstrakta je na prvom nastupu nosila unifromu medicinske sestre.
Kurir/Nenad Kostić 

Konstrakta se na prethodnim nastupima pojavila u nekoliko izdanja, te smo je mogli videdi, nakon uniforme medicinske sestre, u crvenoj haljini, kao i u fantastičnim palazzo pantalonama, a još uvek nije poznato koji odevni komad će poneti na sceni Evrovizije, što možete videti u galeriji u nastavku.

youtube printscreen, prinstcreen/youtube Konstrakta ne prestaje da oduševljava modnim izdanjima

Ipak, jedna stvar se zna - šta će obuti!

Naime, Konstrakta će se navodno pojaviti u borosanama, obući koju smo vezivali za neka stara vremena, i uglavnom povezivali sa čistačicama u školama i slično. Za potrebe Evrosonga dopremljen joj je jedan beli par, a zanimljivo je što se ovakav tip obuće proizvodi i dan-danas u susednoj nam Hrvatskoj.

Konstrakta je da bi došla do njih morala da potraži pomoć prijatelja kako bi joj ih dostavili na vreme. Da li će ih zaista i nositi na drugoj polufinalnoj večeri, ili će njen izbor ipak biti, kao i do sada - klompe, ostaje da vidimo, ali nema sumnje da će nam pevačica, kao i do sada, pripremiti pravi spektakl.

KONSTRAKTA ĆE URADITI ŠTO NIKO DO SAD NIJE NA EVROVIZIJI Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!